Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Vakko Wedding, 2018 koleksiyonu: Kusursuz ve cesur

Gelinlik trendlerinin belirleyicisi Vakko Wedding, 2018 koleksiyonu ile; 30’a yakın tasarımcı ve markanın eÅŸsiz koleksiyonlarını gelin adayl...

Gelinlik trendlerinin belirleyicisi Vakko Wedding, 2018 koleksiyonu ile; 30’a yakın tasarımcı ve markanın eÅŸsiz koleksiyonlarını gelin adaylarıyla buluÅŸturuyor. 

Vakko Wedding’in yeni sezonunda zengin iÅŸlemeler, minimal çizgiler, transparan ve dinamik detaylarla birleÅŸiyor, göz kamaÅŸtırıcı bir ihtiÅŸam sunuyor.

Dünyaca ünlü Elie Saab, Zuhair Murad, tasarımlarıyla Vakko Wedding’de
Her dönem, gelinlerin vazgeçilmezleri arasında yer alan gösteriÅŸli gelinlikler sadece kraliyet düğünlerine özgü bir asaletle bu sezon da baÅŸrolde olacak. Üç boyutlu çiçekler, iÅŸlemeler, dantel aplik kullanımları ile zenginleÅŸtirilmiÅŸ kabarık etekler, Elie Saab, Zuhair Murad gibi dünyaca ünlü tasarımcılarla Vakko Wedding’ de buluÅŸuyor.

Sadeliğin ihtişamını yansıtan Minimal trend ile büyüleyici gelinler
Klasik formlardan farklı olarak net kesimler ve sade tasarımlardan oluşan minimal trend ise Vera Wang, Legends Romona Keveza, Oscar de la Renta gibi markaların koleksiyonlarında özenli ve abartısız formlarla öne çıkarken, sadeliğin ihtişamına vurgu yapıyor.

Yeni sezonda transparan, dinamik, cesur detaylar öne çıkıyor
Klasik kesimlerden güncel formlara tül ve dantelin en özel kullanımıyla tasarlanan transparan modeller, geçtiÄŸimiz sezon popüler olan “Tattoo effect” akımının devamı niteliÄŸinde. Transparan tasarımlar Zuhair Murad, Yolan Cris, Galia Lahav, Vera Wang koleksiyonlarında masum ve asil duruÅŸlarıyla göze çarpıyor.

Son birkaç sezondur gelinlerin gözdesi olan dinamik formlardaki katlı etekler ise dantelin ve iÅŸlemenin inceliklerini gösterirken, kabarık ve dar eteklerdeki “boomerang” etkisiyle dinamik bir görüntü sunuyor. Hareketli tasarımlar Marchesa, Monique Lhuillier, Yolan Cris koleksiyonlarında hafif tül ve dantel detaylarıyla daha da çekici bir hale bürünüyor.

Vakko Wedding’in cesur gelinlerinin seçimi ise; bu sezon da iddalı yırtmaçlar, V yakalar, cüretkar sırt dekolteleri ve crop top formlardan yana olacak. Berta, Yolan Cris, Sachin&Babi’in koleksiyonlarında yer alan gelinlikler, bohem ve romantik detaylarıyla da çarpıcı bir görünüm sunuyor.

Vakko Wedding, zengin koleksiyonlarının yanı sıra ayrıcalıklı konsepti ile bu sezon da gelin adaylarının hayallerini gerçeÄŸe dönüştürmeye hazırlanıyor…

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi