Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Vazoda Büyük Yapay Çiçek Modelleri Setabianca.com’da!

Yılların eskitemediği bir gelene olarak ev dekorasyonunun vazgeçilmez parçaları fotoğraf çerçevesi ve yapay çiçek modelleri dir. Bunlara uz...

Yılların eskitemediği bir gelene olarak ev dekorasyonunun vazgeçilmez parçaları fotoğraf çerçevesi ve yapay çiçek modelleridir. Bunlara uzun yıllardır ortaklık eden ekip arkadaşları da saksıda yapay çiçek, vazoda yapay çiçek ve resim çerçevesidir. Evlere daha sıcak bir hava katmak adına çerçeveler ve yapay çiçek modellerinden oluşan güzel kombinasyonlar kurulabilir. Özellikle doğa konsepti yakalanmak istenirse içinde yeşilin tonlarını bulunduran bir resim çerçevesiyle, yapay çiçek modellerinden uygun olanı yer seçimi güzel yapılarak dizayn edilirse küçük iki dokunuşla evin dekorasyonuna müthiş bir göz alıcılık katacaktır.

Renklerin uyumu ve insan ruhundaki etkisinden faydalanarak doğal olmayan nesnelerle doğallığı yakalamak da çok zor değil. Bu sebeple rahatlıkla söyleyebiliriz ki küçük ama yaratıcı dokunuşlarla evinizin havasını değiştirmek her zaman sizin elinizde. Bir yapay çiçek ile çerçevedeki bir resmin uyumu ve bunun yanında çerçevenin süslemelerinin kattığı zarafetle çiçeklerinizin yapay olmasının hiçbir önemi kalmayacak. İnsanlar bu uyum ve zarafeti fark ettikleri anda zaten “doğal olarak” etkileneceklerinden, çiçeklerin gerçek veya yapay olmasının bir önemi kalmayacak. Ayrıca gerçek çiçeklerin bakımındaki zorluklardan da kurtulmuş olacaksınız.

Siz de ev dekorasyonunuz da bir şeylerin yanlış ya da eksik olduğunu hissediyorsanız yapay çiçek modelleri ile evinize renk getirmeyi deneyebilir bunun yanında küçük bir resim çerçevesi ve içinde mütevazi figürlerle doğallığı yansıtan bir resimle hissettiğiniz eksikliği gidermeyi deneyebilirsiniz. İrili ufaklı, değişik çeşit çiçeklerle süslü bir yapay çiçek vazosu evinizin durağan hissettiğiniz yerlerinde canlı bir atmosfer oluşturabilir. Saksıda yükselen daha doğal görünümlü yapay bir çiçek ağacı, canlı ve farklı renklere bürünmüş birbirleriyle uyumlu fakat farklı türlerde çiçekleri taşıyan bir dekoratif çiçek topu ile çocuk odalarının süslemesinde de dikkat çekici süslemeler ortaya çıkartabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe