Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Sonbahara En Şık Meydan Okuma

Sonbaharın gelmesiyle high cut botlar günlük kombinlerdeki yerlerini almaya başladı.  Tarzınız ister klasik olsun, isterse spor; dünya tre...

Sonbaharın gelmesiyle high cut botlar günlük kombinlerdeki yerlerini almaya başladı. 

Tarzınız ister klasik olsun, isterse spor; dünya trendlerini cazip fiyat avantajlarıyla kadınların beğenisine sunan Butigo’nun High Cut kesimli botları sonbahar kombinlerinizin tartışmasız yıldızı olacak.

Kadınların en şık aksesuarı olan ayakkabılar, Butigo’nun 2017-2018 Sonbahar/Kış koleksiyonunda göz alıcı kombinlere eşlik etmeye devam ediyor. Koleksiyonda yer alan High Cut kesimli bot modelleri, sonbaharın enerjisini doyasıya yaşamak isteyenlere şık alternatifler sunuyor.

Stilinize uygun ve özgün bir dokunuş sağlayan Butigo bordo, kahve ve siyah tonlarını dişli taban, fermuar, bağcık ve toka detaylarıyla zenginleştirdiği high cut kesimli botlar günün her anı fark yaratmanızı sağlıyor.

Nubuk ve deri alternatifleriyle öne çıkan modeller, sonbahar kombinlerinize zarafet ve rahatlıkla eşlik ediyor. Hem gündüz hem de gece tercih edebileceğiniz Butigo High Cut kesimli botlar, şıklıkları kadar rahatlıklarıyla da kadınların hayatını kolaylaştıracak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe