Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

'Sporla Kal Türkiye' etkinliğine ilgi yoğundu

LCW Sports Koleksiyonu, spor yapmayı desteklemek için düzenlediği “Sporla Kal Türkiye” etkinliğinin ikincisi sporseverlerin yoğun ilgisi ile...

LCW Sports Koleksiyonu, spor yapmayı desteklemek için düzenlediği “Sporla Kal Türkiye” etkinliğinin ikincisi sporseverlerin yoğun ilgisi ile Caddebostan sahilinde gerçekleşti. 

Ayşe Tolga’nın iyi yaşam üzerine bilgiler verdiği, fitness eğitmeni Burak Ay’ın egzersiz tüyolarını paylaştığı etkinlikte, DJ performansı eşliğinde sporun keyfine varıldı.

LCW Sports Koleksiyonunu sporun güzel enerjisi ile keşfetmek üzere düzenlediği “Sporla Kal Türkiye” etkinliğinin ikincisi 21 Ekim Cumartesi günü Caddebostan sahilinde gerçekleşti. Günün her anında ya da spor sırasında rahatlık kadar şıklığa da önem verenlerin markası olan LCW Sports tarafından düzenlenen “Sporla Kal Türkiye” etkinliğine ilgi yoğundu.

“Sporla Kal Türkiye” etkinliğine katılan misafirler öncelikle fitness eğitmeni Burak Ay’dan, spor yaparken bölgesel çalışmanın önemi, hangi hareketlerin hangi bölge için etkili olduğu ve vücudu kuvvetlendirmek için nasıl egzersizler yapılması gerektiğini uygulamalı olarak öğrenme fırsatı buldu. Hangi müzik eşliğinde hangi sporun yapılacağı, müzik ritimlerinde spor yaptırılan etkinlikte, Ayşe Tolga’nın iyi yaşamın temelleri, sağlıklı ve uzun bir yaşam için yapılması gerekenler, nefesin önemi gibi konulu sunumu ile sona erdi. Gün boyu spor ve sağlık konusunda eğlenceli vakit geçiren katılımcılar yapılan yarışmalarla hediye kazanma şansı da yakaladı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe