Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Tasarıma esnek bir dokunuş

DESA kadın koleksiyonunun vazgeçilmez parçası anatomik ceketler, vücuda tam oturan özel dikişi, hafif ve esnek yapısı ile şıklığınızı tamaml...

DESA kadın koleksiyonunun vazgeçilmez parçası anatomik ceketler, vücuda tam oturan özel dikişi, hafif ve esnek yapısı ile şıklığınızı tamamlarken her vücut tipine uygun bir kurtarıcı parça olma özelliği taşıyor.

Kaliteli deri materyalleri usta el işçiliği ile birleştirerek moda severlerin deri ceket anlayışına yön veren DESA, yeni sezona trendleri yaratan tasarımları ile damga vuruyor. Vücuda mükemmel oturarak 1 bedene kadar daha ince bir görünüm sunan anatomik ceketler fit ve şık bir görünümün anahtarını sunuyor.

DESA tarafından geliştirilen inovatif tekniklerin özel el işçiliği ile harmanlanmasıyla yaratılan anatomik ceket, silüeti ortaya çıkararak zarif ve stil sahibi bir görünüm sağlarken, hafif yapısıyla ikinci bir deri rahatlığını sunuyor.

DESA anatomik ceketler, konforlu günlük kullanımın yanı sıra sofistike renk seçenekleri ile şıklığınızı geceye taşıyor. Hafif ve stil sahibi bir görünüm için her kadının gardırobunun vazgeçilmez parçası olacak anatomik ceket ile tanışmak üzere DESA mağazalarına davetlisiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi