Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Yeni Sezon Skinny Jeanleri Stili Yenilikle Buluşturuyor…

Levi's® 1934 yılında kadınlar için tasarlanan ilk jean olan 701’i tanıttı. İkonik marka, o tarihten günümüze, kadınlardan aldığı ilhamla...

Levi's® 1934 yılında kadınlar için tasarlanan ilk jean olan 701’i tanıttı. İkonik marka, o tarihten günümüze, kadınlardan aldığı ilhamla tüm vücut tipleri için pek çok ürün tasarladı.

Levi’s® 2017 sonbaharı için hazırladığı skinny jeanler, mükemmel görünüşleriyle bu sezon da ön plana çıkıyor. Yüksek belli, orta belli, uzun veya kısa paça giyilebilen skinny jean koleksiyonu, yıl boyunca çok yönlü bir rahatlık ve şıklık sunuyor.

Levi’s® Ürün Sorumlusu Karyn Hillman; "Bu sezon skinny pantolonu, bir dizi ileri derecede yenilikçi kumaş ve yeni dokunuşlarla kutluyoruz. Yeni skinny jeanler, vücudunuzu vurgulamanız için tasarlanırken aynı zamanda size klasik Levi’s® görünümünü de kazandırıyor.

Gardırobların vazgeçilmezi skinny jeanler, kadınlar için mükemmel bir tercih olmaya devam ediyor. Belin altını sararak klasik bir silüet yaratan 711 Skinny jean, modern pin-up stili ile vücut hatlarınızı ortaya çıkaran ve belinizi sararak bacak boyunuzu uzun gösteren 721 High Rise Skinny’i hem tişörtlerinizle hem de denim gömlekler ile kombinleyebilirsiniz.

Levi’s®’ın ikonik jeani 501®’in klasik tarzına sadık kalınarak daraltılan modeli 501® Skinny, yüksek beli ve dar kesimi ile denimseverlere gündüzden geceye kullanım kolaylığı sağlıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe