Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Buzda bile yüksek tutuş performansı sunan bot

Outdoor ve aktif yaşam deneyimlerinin öncü markası Columbia, üstün taban teknolojileri konusunda Michelin ile işbirliği gerçekleştirerek buz...

Outdoor ve aktif yaşam deneyimlerinin öncü markası Columbia, üstün taban teknolojileri konusunda Michelin ile işbirliği gerçekleştirerek buzda bile yüksek tutuş performansı sunan bot serisini geliştirdi.

Columbia’nın macera tutkunları için kışın en zorlu koşullarından ilham alarak geliştirdiği Michelin tabanlı bot serisi ister doğada ister şehirde kışın vazgeçilmezi olacak. Kar ve buz dahil tüm yüzeylerde üstün tutuş sağlayan botlar ile yere sağlam basacaksınız. Güçlü taban yapısıyla kullanım ve zeminden kaynaklanan aşınmaya karşı koruma sağlayan seri uzun yıllar tüm outdoor aktivitelerinize eşlik etmek üzere tasarlandı.

Omni-Heat Reflective teknolojisi ile %20 daha fazla sıcaklık sunan Columbia botlar, gümüş ısı noktaları ile kendi vücut ısınızı geri yansıtıyor. Tabandan gelen darbeleri emerek ayak sağlığını koruyan ve hafif destek üniteleri ile konforu garantileyen Techlite teknolojisine sahip Bangor modeli bilekleri kürklü ve sezonun modası ekose detaylı modelleri ile dikkat çekiyor.

Columbia’nın en üst düzey nefes alabilen ve su geçirmeyen Outdry Extreme teknolojisi ile yağmur ve soğuğa karşı kalkanınız olarak Titanium serisine ait Canuk modeli ise modern tasarımı ile göz dolduruyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi