Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Didem Soydan ve Umut Eker’den Özel Tasarım

Sadece 50 adet üretilen Trucker, Levi’s® tutkunlarıyla 8 Kasım’dan itibaren seçili Boyner mağazalarında ve Hole Academie’de buluşacak Levi...

Sadece 50 adet üretilen Trucker, Levi’s® tutkunlarıyla 8 Kasım’dan itibaren seçili Boyner mağazalarında ve Hole Academie’de buluşacak

Levi's®, 70505 veya herkes tarafından bilinen ismiyle Type III Trucker ceketi ilk kez 1967’de tanıttı. O günden bu güne çiftçilerden rock yıldızlarına, kamyon şoförlerinden moda ikonlarına kadar herkes tarafından giyildi. Trucker, jean ceketler arasında en çok bilinen ve 20. yüzyıl boyunca tasarım anlamında sürekli kendini geliştiren bir ürün olarak öne çıktı.

Levi's® Türkiye, ikonik Trucker’ın 50. yıldönümünü kutlamak için Türkiye’nin kendi alanlarının ikonik isimleri olan Didem Soydan ve Umut Eker'le birlikte çalıştı ve her iki ismin ortak tasarımıyla benzersiz bir ceket hazırlandı.

İstanbul’un otantik yapısını modern dokunuşlarla tamamlayan özel tasarım ceket, hem kadınlar hem erkekler tarafından giyilebiliyor. Umut ve Didem’in yeni tasarımı, Türk motiflerini modern İstanbul alt kültürüyle birleştiriyor. Ceketin ön kısmında Umut Eker ve Didem Soydan’ın dövmelerinin işlendiği nakışlar yer alıyor. Arka kısmında ise özgün motiflerle süslenmiş kilim detayı bulunuyor.

Didem Soydan ve Umut Eker, özel tasarım Trucker hakkında “Levi's® ile yapılan bu işbirliğiyle, karmaşayı, çok kültürlü yaşamı, çeşitliliği, markanın güçlü mirasını, doğu ile batı arasındaki harmanı, İstanbul'u eşsiz kılan enerjiyi vurgulamak istedik” dedi.

Levi's® Avrupa Pazarlama Başkan Yardımcısı Anit Van Eynde, "Levi's® sadece dünyanın en ikonik pantolonu 501®’in değil, aynı zamanda Trucker’ın da yaratıcısı" dedi. Tarihte çok az markanın modaya bu derece yön veren ürün ortaya çıkarabildiğini belirten Van Eynde, “Bugün Trucker'ın 50. yıldönümünü kutladığımız için çok heyecanlıyız. Trucker, bu güne kadar isyan kültürünü, rock-and-roll’u ve cool görünümü çağrıştırdı.

Trucker’ın dönüşümü henüz bitmiş değil. Trucker yaşla birlikte değişiyor, giyildikçe daha da güzelleşiyor ve kullanıcının kişiliğini alıyor. Trucker’ın 50. yıldönümünü kutlamak ve bu ikonik parçanın değişimine duyduğumuz saygıyı göstermek için Umut ve Didem’le çalıştığımız için çok mutluyuz” dedi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi