Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Kadınlar kadar erkekler için de şık

LC Waikiki, dış giyimin tüm alternatiflerine kucak açan sürprizli parçalarıyla, 2018 Sonbahar/Kış gardıroplarının olmazsa olmaz parçalarını ...

LC Waikiki, dış giyimin tüm alternatiflerine kucak açan sürprizli parçalarıyla, 2018 Sonbahar/Kış gardıroplarının olmazsa olmaz parçalarını stil sahibi kadın ve erkeklerin beğenisine sunuyor.

LC Waikiki’de dış giyimde vintage rüzgarları eserken, 70 ve 80'li yılların temalarının beden bulduğu parçalarda maskulen ve feminen tarzların dengeli bir şekilde varlığını görmek mümkün.

Özellikle kareli desenler, bu sezon LC Waikiki’de de en trend parçalardan olurken, ekose kabanlar stil sahibi kadınları bekliyor.

Sezonun öne çıkan tonlarının kullanıldığı koleksiyonda parlak kumaşlar, romantik parçalarla aynı siluette buluşarak ters köşe yapıyor.

Dış giyimde sıcaklığı yükseltmenin en stil sahibi yolunu bulan sezon kadını, parlak kumaşlı LC Waikiki montlarla yarışını önde kapatacak.

Tüylü kapşonlar ise bu kış LC Waikiki’de daha çok konuşulacak. Volümlü montlar dışında kapşonlu montlar da LC Waikiki’de sezonun favorileri arasında yer alıyor.

Kadınlar için ise kadife ve deri ceketler özel geceler için alternatif oluşturuyor.

Kadınlar kadar erkekler için de şık ve birbirinden iddialı modeller sunan LC Waikiki dış giyim koleksiyonunda, erkekler için yelek modelleri de mevcut. Erkekler için tasarlanan kapuşonlu montlar gün içinde sportif bir şıklık sunarken, şişme montlar her tarza hitap ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe