Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Kolay ütülenen ve leke tutmayan gömlek koleksiyonu

Erkek modasında her tarza uygun geniş ürün yelpazesi ile adından söz ettiren Tudors, Sonbahar/Kış koleksiyonu ile fark yaratıyor. Soğuk kış ...

Erkek modasında her tarza uygun geniş ürün yelpazesi ile adından söz ettiren Tudors, Sonbahar/Kış koleksiyonu ile fark yaratıyor. Soğuk kış günlerinde şıklığı tamamlayan gömlek, hırka, kazak, t-shirt ve aksesuar koleksiyonuyla Tudors erkeklere kusursuz bir görünüm vadediyor.

Modern ve stil sahibi erkekleri günün her saatine uygun çarpıcı parçalarla buluşturan Tudors, birbirinden farklı renk ve modeldeki giyim ürünlerinin yanı sıra aksesuarlar ile de erkeklere zamansız bir şıklık sunuyor.

Özel dokulu kumaşlarını, sihirli dokunuşlarla özel kalıplarda buluşturan Tudors’un kolay ütülenen ve leke tutmayan gömlek koleksiyonu ile erkekler her zaman şık…

Zengin Renk Alternatifli Gömlekler İle Tudors Erkekleri Daha Cool
Tudors’un yeni koleksiyonunda hissedilen enerjik ve dinamik ruh, sezonun favori renkleri ile birleşiyor. Tarzında farklılık yaratmak isteyen erkekler için yeşil ve tonlarının sık kullanıldığı gömlekler dikkat çekiyor. Detaylarda kullanılan kobalt mavileri ve tütün rengi ezber bozan çizgi ve tasarım ile dinamikliği ve sokak stilinin cazibesini bir araya getiriyor. Günlük hayatın yanı sıra ofis şıklığını da Tudors ile tamamlayan erkekler içinde yeni koleksiyonda beyaz, lacivert, kahverengi, bordo ve tonları düz, kareli ve çizgili özel tasarımlarla ön plana çıkıyor.

Kışın Vazgeçilmezi Kazak, Hırka ve Trikolar
Renklerin tüm canlılığının hissedildiği yeni koleksiyonda yer alan kazak, hırka, yelek ve trikolar doğadan ilham alan nefti yeşil ve onu tamamlayan bordo ile mavi renklerin buluşmasını yansıtıyor. Yepyeni ve enerjik bir stil sunan Tudors, son zamanların favorisi çiçek desenlerini de tasarımlarda hissettiriyor.

Sokak modasının vazgeçilmez parçası olan ekoseler, renk kombinleri ile casual stil etkisini korumaya devam ediyor. Trikolarda klasik çizgiden vazgeçmeyip daha dinamik etkiler yaratmak için jakarlar ve baskılarla zenginleştirilen koleksiyon daha güçlü bir çizgi ile sunuluyor.

Şıklığı Tamamlayan Aksesuarlar
Tudors’un zengin ve renkli aksesuar koleksiyonu cesaretli, şık ve modern erkeklerin vazgeçilmezi olacak. Günlük hayatta, özel günlerde ve ofis hayatında tercih edilen kravat, papyon, kol düğmesi, kemer, papyon ve pantolon askıları çiçek ve renkli desenlerle alternatif seçenekler sunuyor.

Erkekleri baştan aşağı şık dokunuşlarla tamamlayan Tudors; çanta, cüzdan, mendil, çorap, iç çamaşırı, bileklik, gözlük ve kravat iğnesi aksesuarlarıyla bir erkeğin tüm aksesuar ihtiyaçlarını karşılıyor.

8 Farklı koku,8 farklı Tudors Erkeği için ilk kez mağazalarda
Yeni koleksiyonun sürprizi ise 8 farklı koku ile Tudors esintilerini şıklıklarına katan özel parfümler… Günlük yaşamın yoğun koşuşturmasını Tudors parfümü ile hoş esintilere çeviren eşsiz koku seçenekleri; ilk kez Tudors dostları ile buluşuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe