Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Milano’nun mimarisi, sanat, tasarım ve modayla buluştu

Milano uzun yıllardan beri dünyanın en önemli moda haftalarına görkemli bir şekilde ev sahipliği yapıyor. W Collection’ın İtalyan Tasarımcıs...

Milano uzun yıllardan beri dünyanın en önemli moda haftalarına görkemli bir şekilde ev sahipliği yapıyor. W Collection’ın İtalyan Tasarımcısı Mauro Ravizza Krieger de Milano’nun mimarisinden, sanat, tasarım ve modayla buluşan modern atmosferinden yola çıkarak oluşturduğu birbirinden çekici hikayeleri W Collection Sonbahar Kış 2017-18 koleksiyonuna dönüştürerek sunuyor.

W Collection, hem profesyonel hayatında hem de hafta sonunda tarzıyla fark edilen, kendi ortamının kurallarını koyan erkekler için trend renklerin yarattığı efektler, çarpıcı baskılar ve özellikli kumaşlar ile yine ayrıcalıklı bir şıklık sunuyor.

W Collection’ın mükemmel kalıpları, usta dikim teknikleri ve yenilikçi kumaşları ile hazırlanan yeni sezon koleksiyonu, imza ürün çift pantolonlu takım elbise başta olmak üzere, erkek gardırobunun anahtar parçaları gömlekler, İtalyan tarzı benzersiz ceket koleksiyonu, hem resmi de hem rahat takımlanabilen sezon renklerinde casual pantolonlar, fark yaratan dış giyim reyonu, trikolar ve rafine bir zevkin göstergesi kravat, mendil, ayakkabı, deri ürünlerden oluşan geniş aksesuar seçenekleri ile modern ve şehirli erkek için ayrıcalıklı bir gardırop oluşturuyor.

W Collection’ın İtalyan Tasarımcısı Mauro Ravizza Krieger’in, W Collection Sonbahar Kış 2017-18 koleksiyonunda Milano’dan ilham alan birbirinden çekici hikayeleri W Collection mağazalarında keyifli bir alışveriş için bekliyor.

TAILORING ABSTRACTION - BLACK
Sezonun vazgeçilmez renkleri siyah ve koyu grinin hakim olduğu ‘’tailoringabstraction – black’’serisinde W Collection erkeğinin metropolit-şehirli yönüne vurgu yapılıyor. Yünlü flanel doku, örme giysiler ve deri tasarımlar kentin modern yüzünü yansıtıyor.

CUTTING EDGE - BLU
W Collection evrensel maskülen tarza sahip ‘’cuttingedge–blu’’serisiyle gündüzden geceye, formal görünümlerden modern yorumlara yolculuk yapıyor. Sportif detayları ofis stiline ustaca yerleştiren W Collection şıklığı "bluseason" ile ince kıyafetler, gündelik ceketler, pamuklu pantolonlar ve spor kıyafetlerde iddialı bir silüeti ortaya koyuyor.

Sonbahar renkleri MIXAGE - BROWN ile hayat buluyor
W Collection ‘’mixage-brown’’serisi ilesezonu doğal tonlar ve kahverengiyle karşılıyor. İtalyan kumaşlarının daha zarif hale getirilmesiyle tasarlanan koleksiyonda yumuşak ceketler, pamuklu pantolonlar ve trikolar rahatlıklarıyla ön plana çıkarken W Collection’ın muhteşem aksesuarları isekusursuz şıklığı tamamlıyor.

PURE STYLE - BLU
Karakteristik duruşun ön planda olduğu ‘’purestyle- blu’’ serisi modern tarzı ile dikkat çekiyor. Sofistike mavi kombinlerin ön plana çıktığı seride mükemmel takımlar, gömlekler, sıradışı kravatlar, yumuşak trikolar ve fonksiyonel spor giyimden oluşuyor.

SOCIAL LANDSCAPE - BURGUNDY
W Collection ‘’sociallandscape’’ serisi günlük tarza yönelik modern ve çağdaş ayrıntılara odaklanıyor. Seride blazerlar, pamuklu chino pantolonlar, trikolar ve spor giyimler zarif bir şekilde tasarlanarak şık bir görünüm vadediyor.

LOOK FORWARD - GREEN
W Collection, ‘’lookforward-green’’ ile smooth yeşil kıyafetler, yumuşak kumaşlar ve rahat çizgilerle birlikte erkeklere zamansız şıklığı yaşatıyor. Erkeğin stilini ortaya çıkaran tasarımlar ile birbirinden farklı şık kombinlerle çarpıcı bir görünüm sağlanıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi