Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Reebok ve Victoria Beckham Güçlerini Birleştirdi

İkonik tasarımcı Victoria Beckham ve Reebok, Reebok x Victoria Beckham koleksiyonunu duyurdu! Dünyaca ünlü fitness markası Reebok, modanın...

İkonik tasarımcı Victoria Beckham ve Reebok, Reebok x Victoria Beckham koleksiyonunu duyurdu!

Dünyaca ünlü fitness markası Reebok, modanın önde gelen isimlerinden Victoria Beckham ile ortaklık yapacağını duyurdu. İngiliz tasarımcı, Reebok’ın uzun yıllardır üstlendiği kadınları yüceltme misyonuna ve kadın iletişimine Ariana Grande, Gigi Hadid ve Teyana Taylor gibi destek olacağını bildirdi. Bu uzun dönemli birliktelik, Reebok x Victoria Beckham koleksiyonu ile de taçlandırılacak.

Moda dünyasında cesur ve güçlü tasarımlarıyla dikkat çeken Beckham gibi Reebok da 1980’lerden itibaren bu misyonu üstlenmiş, tasarımlarında ve marka kampanyalarında kadınları yüceltmeyi ön planda tutmuştur. Reebok, yenilikçi tasarımlarıyla da bu misyonu üstlenmeye devam ediyor.

Reebok x Victoria Beckham koleksiyonu 2018 yılının son yarısında tanıtılacak ve Reebok Yenilikçi Koleksiyonları çatısı altında konumlanacak. Bu yenilikçi tasarımlar ile Reebok, ayakkabı ve tekstil ürünlerinin maksimum performans ve stile sahip olmasını planlıyor. Reebok’ın bu çatı altında duyurduğu dünyaca ünlü Vetemens işbirliği ve uzay botları üretim çalışmaları gibi önceki ortaklıkları da, markanın son dönemlerde moda ve teknoloji öncülüğü ile anılmasını destekledi.

Beckham bu ortaklık için, ‘Aynı ilkeler üzerine kurduğumuz bu ortaklık beni gerçekten çok heyecanlandırıyor. Şu ana kadar kadınlardaki özgüveni arttırmak için çalıştım ve Reebok’ın da yıllardır aynı mesaj için çalıştığını biliyorum. Geleneksel fitness tasarımlarını stil ve modayla birleştirmek hep hayalim olmuştu. Kendi günlük hayatımda da spor kıyafetlere yer verdiğim için Reebok ile bu konuda biraraya gelmek beni çok mutlu ediyor.’ ifadelerini kullandı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe