Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Şimdi İz Bırakan Kabanlar Moda!

Koton, Sonbahar-Kış sezonunu kaban koleksiyonuyla renklendiriyor. Alışagelmiş kış renklerinin yanı sıra canlı ve sıcak renklerin kullanıldığ...

Koton, Sonbahar-Kış sezonunu kaban koleksiyonuyla renklendiriyor. Alışagelmiş kış renklerinin yanı sıra canlı ve sıcak renklerin kullanıldığı tasarımlar 4 ayrı konsept ile farklı stillere hayat veriyor.

Koton, 2017-2018 Sonbahar-Kış sezonunun öne çıkan trendlerini koleksiyonlarına yansıtmaya devam ediyor. Canlı ve sıcak renklerin ön plana çıktığı sezonda, Koton Kaban Koleksiyonu ‘’Şimdi İz Bırakan Kabanlar Moda’’ sloganıyla kışa damga vuruyor.

Koton, bu kışın kaban trendlerini ‘Rengarenk’, ‘Kare Kare Ekose’, ‘Yumuşak Yakalar’ ve ‘Oversize Kabanlar’ olarak belirliyor.

Kabanlarda canlı renkler
Rengarenk teması altında sezona sunduğu kaban tasarımlarıyla kış mevsimine sıcak bir dokunuş yapan Koton, sarı, mavi ve kırmızının önderliğinde devam eden bir sezonun sinyallerini veriyor. Uzun ve kısa olmak üzere pek çok modelde tasarlanan rengarenk kabanlar ile soğuk kış günlerine enerji ve canlılık geliyor.

Kare kare ekose modası
Ekose trendi Koton Kaban Koleksiyonu ile dış giyime taşınıyor. Kış mevsiminin en çok tercih edilen desenlerinden biri olan ekose, stillerde hem şıklık hem de farklılık oluşturuyor. Düz ve sade kombinleri hareketlendiren ekose desenli kabanlar sokak stillerinin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

Oversize Kabanlar
Tişörtlerden trikolara tüm tasarımlarda etkisini gösteren oversize trendi Koton Kaban Koleksiyonu ile yeniden yorumlanıyor. Oversize kaban modelleri hem rahat hem de şık bir stilin öncüsü oluyor. Omuzda taşıyarak da kullanılabilen oversize kaban modelleri sezonun en trend parçaları arasında gösteriliyor.

Sert havalara yumuşak yakalar eşlik ediyor
Tüm koleksiyonlarında özgün bir tasarım iddiasını ortaya koyan Koton, imitasyon kürk yakalarıyla kaban koleksiyonunda farklılığı yakalıyor. Sezonun iddialı tasarımlarından oluşan yumuşak yakalı tasarımlar, soğuk kış günlerine suni kürk detaylarıyla şıklık katıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe