Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Stil Sahibi Görünmek İçin Doğru Kombin Şart

Modern ve stil sahibi görünmek isteyen erkeklerin, sezonun trend parçalarını nasıl kombinleyeceklerini, hangi renkleri nasıl kullanacakların...

Modern ve stil sahibi görünmek isteyen erkeklerin, sezonun trend parçalarını nasıl kombinleyeceklerini, hangi renkleri nasıl kullanacaklarını bilmesi gerekiyor. Kış sezonunda karşımıza çıkan kruvaze ve bomber ceketler, karışık desenler, haki, hardal renkler nasıl doğru kombinlenir konusunda stil danışmanları tüyolar verdi.

Erkek modasında kış sezonunda sokak kültürü ve sportif tarz hem klasik hem de günlük giyimde etkisini daha fazla hissettiriyor. Sezonun hit parçaları herkesin dolabında yerini aldı. Ancak esas mesele kombinleme! Bu sezon stil sahibi görünmek isteyen erkeklere Faruk Sağın Stil Danışmanlığı Ekibi tüyolar veriyor.

Ceketler Artık ‘Sadece Bir Kıyafetten’ Çok Daha Fazlası!

Kalın ve dokulu kumaşlarla tasarlanan, 6 düğmeli kruvaze ceketler, moda dünyasının vazgeçilmezleri arasında yerini aldı. Faruk Sağın Stil Danışmanlığı Ekibi, ceketleri yalnızca gömlekle ve klasik pantolonla giymek yerine bu sene daha çok haki, hardal, bordo renkli trikolar ve balıkçı yaka kazaklarla kombinlemeyi öneriyor. Bu sene karışık desenlerin kullanılmasının moda olduğunu belirten ekip, ekoseli takım elbisenize renk katmak istiyorsanız desenli kravat ve mendillerden yardım alabileceğinizi vurguluyor. Aynı şekilde erkekler, ekose, pötikare, kare desenli ceketleri, yünlü, kaşe ve kürklü paltolarla birlikte de kullanabilir.

Doğadaki Renk Uyumundan İlham Alıyoruz

Bakıra kadar uzanan geniş yelpazesi ile toprak tonları, bu sezon kahverengiye olan ön yargımızı ortadan kaldırdığını vurgulayan Faruk Sağın Stil Danışmanı Şebnem Iğırcık, “Etkileyici bir görünüm ve şıklık için renklerin uyumu oldukça önemli. Kendi koleksiyonumuzda da kullandığımız toprak tonları ile uygulanmış ton sur ton kombinler, bohem tarzından hoşlananlar için kolaylık sağlıyor. Mevsimin favori rengi ise hardal! Mevsimlerin değişmesiyle içi ısıtan ve her tonda bulabileceğimiz bu renkteki tasarımları gri, antrasit, lacivert, ve siyahla eşleştirmeyi deneyebilirsiniz” açıklamasında bulundu.

Her yılın vazgeçilmez renginin ise haki olduğunu belirten Iğırcık, “Etkisi altına girdiğimiz militer stildeki kıyafetlerinizi ve parkalarınızı bej, turuncu, kahve gibi renklerle bir arada kullanabilirsiniz. Daha cesur ve sürprizleri seven erkeklere ise önerimiz kırmızı! Normalde triko ve gömleklerinizde tercih ettiğiniz kırmızıyı bu kez dış giyim parçalarında kullanmanızda fayda var. Huzurlu görünümü seven erkekler ise buz mavisini tercih ederek, özellikle triko kazaklarda kullanabilir” dedi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe