Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Yeni yaşam biçimleri kurmak

Dünyanın en önemli 100 moda tasarımcısı arasında gösterilen, İngiltere’de 2 yıl üstüste yılın moda tasarımcısı ödülü kazanan, modanın dahisi...

Dünyanın en önemli 100 moda tasarımcısı arasında gösterilen, İngiltere’de 2 yıl üstüste yılın moda tasarımcısı ödülü kazanan, modanın dahisi Hüseyin Çağlayan’ın Chalayan FW 2017/18 kadın koleksiyonu Gizia GATE’ de yerini aldı.

Hüseyin Çağlayan, sonbahar kış koleksiyonunda "Yeni yaşam biçimleri kurmak“ düşüncesinden yola çıkarak giderek yalnızlaşan, rengini kaybeden ve izole bir hayat süren insanları anlatıyor. Sakin, düz ve yalın çizgileri barındıran tasarımlar, kolektif ruhunu kaybetmeyen geleneksel Yunan kültüründen besleniyor. Siyahın ve koyu tonların hakim olduğu koleksiyonda omuzlardan düşen siyah kaşmir elbiseler, blazer ceketler, bol pantolonlar yer alıyor. Koleksiyonda yün, keçe ve baskılı kadife kumaşlar kullanılıyor.

Gizia Gate, Türkiye’de ve dünyanın bir çok ülkesinde merakla takip edilen Türk tasarımcıların yanısıra aksesuar, çantada her sezon tasarımları ve kalitesiyle fark yaratan global markaları moda takipçilerinin beğenisine sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe