Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

2018 Gömlek Yılı olacak

Her tarzın tamamlayıcı kilit parçası olan gömlekler, yeni yılın gelişi ile birlikte daha iddialı, daha renkli ve daha trend bir duruş sergil...

Her tarzın tamamlayıcı kilit parçası olan gömlekler, yeni yılın gelişi ile birlikte daha iddialı, daha renkli ve daha trend bir duruş sergiliyor. 

Tudors Gömlek koleksiyonunda yer alan ürünlerle erkekler şıklıklarını tamamlamaya hazır. Üstelik koleksiyonda yer alan leke tutmayan ve kolay ütülenen gömlekler gardolapların vazgeçilmez parçaları arasında yer alacak.

Modern Stiller

Gömleklerde etkili olan ekoseler, çizgiler ve farklı tarzdaki modeller gömleklere modern bir tarz katarken aynı zamanda sezona hareket de getiriyor. Özellikle günlük hayatta kullanabilen rahat ve şık Tudors gömlekler ile yeni yıla çarpıcı bir başlangıç yapın.

Gömlekte Denim Etkisi

Gardıroplarda vazgeçilmezler arasında giren Tudors gömlekleri, denim gömlekte de üstünlüğünü göstermeye başladı. Denim gömlekler cool bir duruş sergilerken aynı zamanda rahat bir şıklık sunuyor. Tudors farklı renk ve desenlerde tasarladığı denim gömlekleri ile erkek modasına yepyeni bir yorum ve stil getiriyor.

Zamansız Beyaz

Tudors Basic gömlek koleksiyonu ile günün her saati farklı mekanlar için ortak bir şıklık sunuyor. İş yaşamından şık buluşmalara kadar erkeklerin ilk tercihi olan beyaz gömlekler bu yılın da favorisi olacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe