Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Feminen Ruh, “Shine” Koleksiyonuna İlham Oldu

Genç Modacı Seren Erdoğan, Ankara’da gerçekleştirdiği defilesinde yeni koleksiyonunu Ankaralı moda sevenlerin ilgisine sundu. 2018 yaz kol...

Genç Modacı Seren Erdoğan, Ankara’da gerçekleştirdiği defilesinde yeni koleksiyonunu Ankaralı moda sevenlerin ilgisine sundu.

2018 yaz koleksiyonu ile Ankaralı moda severler ile buluşan Seren Erdoğan, düzenlediği defilesi ile büyük beğeni topladı. Podyum sonrası koleksiyonuna dair önemli açıklamalarda bulunan genç modacı, “Bu koleksiyonumda feminen ruhu, kumaşa işlediğimiz taşlar ile yansıtmaya çalıştık. 6 parçadan oluşan koleksiyonumu oluştururken diğer koleksiyonlarımda olduğu gibi kadınlardan ilham aldım.” dedi.

“Özgüveni yüksek kadınlardan ilhan aldım”

“Shine” koleksiyonunda kullandığı ışıl ışıl taşlardan da bahseden başarılı modacı Seren Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti: “Koleksiyonumda bulunan tasarımlarımı oluştururken ki ilham kaynağım ayakları yere sağlam basan ve özgüveni yüksek kadınlar oldu. O yüzden maksimalist malzemeler, pullar ve taşları olabildiğince koleksiyonuma yansıttım.”

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe