Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Yeni doğan bebeğinizi pamuklara sarıyor

LC Waikiki, geniş ürün yelpazesinde yer alan tüm ürünlerinde olduğu gibi yeni doğan için tasarlanan koleksiyonda da ürün güvenliğini ve insa...

LC Waikiki, geniş ürün yelpazesinde yer alan tüm ürünlerinde olduğu gibi yeni doğan için tasarlanan koleksiyonda da ürün güvenliğini ve insan sağlığını ön planda tutuyor. 

Annelerin ihtiyaçları doğrultusunda yeni doğan bebek koleksiyonunda yüzde yüz organik pamuktan üretilen parçaları ekleyen LC Waikiki, 0-18 ay aralığındaki bebekler için çeşitli tulum, hırka, çıtçıtlı body ve yeni doğan setleri hazırladı.

LC Waikiki, yeni doğan bebeklere özel yüzde yüz organik pamuk kullanarak hazırladığı koleksiyonda anne hassasiyetini yansıtıyor. Hem kız hem de erkek bebek modellerinin yer aldığı koleksiyonda naturel renkler öne çıkarken, hayvan figürleri tasarımlara neşe katıyor.

LC Waikiki yeni doğan bebek koleksiyonu; hastane setleriyle ilk günden bu yana bebeklerin yanında yer alıyor. Çıtçıtlı bodyler, zıbınlar, patikli tulumlar, bereler, triko hırkaların da yer aldığı koleksiyon, bebeklere günün her saatinde güvenli bir rahatlık sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe