Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Yeni Yılda da Şıklığın Adresi

Dünya trendlerini cazip fiyat avantajlarıyla kadınların beğenisine sunan Butigo, yılbaşı gecesi de kombinlerinizin tartışmasız yıldızı olaca...

Dünya trendlerini cazip fiyat avantajlarıyla kadınların beğenisine sunan Butigo, yılbaşı gecesi de kombinlerinizin tartışmasız yıldızı olacak. 

Butigo’nun stiletto’lardan bootie’lere, rock tarzı botlardan kalın topuklu modellere uzanan geniş koleksiyonu ile yılbaşında dikkatleri üzerinize çekmeye hazır olun.

Butigo’nun 2017 Sonbahar-Kış koleksiyonunda yer alan birbirinden şık ayakkabı modelleri yeni yıl enerjisini doyasıya yaşamak isteyen, tarzından ve rahatlığından ödün vermeyenlerin kurtarıcısı oluyor.

Butigo’nun şık adımlar sunan ayakkabı koleksiyonu siyah, lacivert, taba, bordo ve kahve gibi renklerle ön plana çıkıyor. Dişli taban, zımba, toka ve zincir detaylarıyla zenginleşen ayakkabı modelleri deri ve süet alternatifleriyle her zevke hitap ederken, yeni yıla girerken fark yaratmalarını sağlayacak.

Elbise ve etekleri zarif stiletto modelleriyle tamamlayanların yanı sıra yılbaşında rahatlık arayanlar için de alternatifler sunan Butigo, kombinlerinde pantolon tercih edenlere birbirinden konforlu ve şık bot modellerini sunuyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi