Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Yeni yılda kadınlara özel hissettiriyor

Zamansız çizgileriyle şık tasarımlara imza atan Yeni İnci, yeni yılda kadınlara kendilerini özel hissettiriyor. Yeni İnci yorumuyla tasarl...

Zamansız çizgileriyle şık tasarımlara imza atan Yeni İnci, yeni yılda kadınlara kendilerini özel hissettiriyor.

Yeni İnci yorumuyla tasarlanan özel parçalardan oluşan 2018 koleksiyonu, seçkin tarzını yansıtmak isteyenler için farklı alternatifler sunuyor. Şıklığı ve zarafeti, kaliteyle birleştiren Yeni İnci, iç giyim anlayışına getirdiği farklı bakış açısıyla romantik, cesur, iddialı ve çekici birçok konseptle geniş bir koleksiyon sunuyor.

İster renkli ister sade her zevke göre tercihler barındıran kadın iç çamaşırı tasarımlarında özel pamuklu kumaşlar rahat etmeyi sağlarken dantelin romantikliği çekici bir hava yaratıyor. Rahat tasarımlı pijama takımları ev ortamında anneler, babalar, kız çocuklar için konfor ve şıklığı bir araya getiriyor. Yeni İnci 2018 koleksiyonunda erkekler için de yine rahat, şık tasarım ve sade ürünler yer alıyor.

1964’ten bugüne iç çamaşırı tasarımında fark yaratan Yeni İnci, 2018 koleksiyonuyla kadınların tenine ve ruhuna dokunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe