Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Aşkla Yürüyen Adımlar

Sımsıcacık kalpleri saracak birbirinden şık Scooter’lar sevdiğinizin aklını başından alacak! Her mevsime ve her zevke uyan modelleriyle beğe...

Sımsıcacık kalpleri saracak birbirinden şık Scooter’lar sevdiğinizin aklını başından alacak! Her mevsime ve her zevke uyan modelleriyle beğeni toplayan Scooter, Sevgililer Günü’nde de birbirinden şık hediye seçenekleri sunuyor…

Kendiniz ve sevdikleriniz için yapacağınız özel alışverişlerinizde çarpıcı dizaynları ve farklı model seçenekleriyle Scooter, sevgililer gününe özel hediye alternatifleri ile sizleri bekliyor.

Scooter, bay, bayan ve çocuk modelleriyle her kesime rahatlıkla hitap eden ürün gruplarıyla yaş sınırı tanımıyor. Nubuk ve deri seçeneklerinin de yer aldığı geniş ürün koleksiyonunda siyahtan kahverengiye, kum renginden kızıl ve taba renge kadar birçok renk seçeneğini de bir arada bulabilirsiniz.

Su geçirmeyen Watertight botları Türkiye’de ilk üreten Scooter yağmurlu, karlı havalarda sevdiğinizin ayağını ideal bir şekilde korumakla kalmayıp içinde kullanılan özel astar sayesinde ayağının hava almasını da sağlıyor.

Scooter, 2018 Kış koleksiyonu ile sevgililer gününde sevdiklerinize en sıcak hediyeyi sunuyor…

“Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun!’

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi