Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Rengarenk Yaz Kaşmiriyle Yeni Sezonda Isıyı Yükseltin!

Koleksiyonlarını her ay farklı hikayeler üzerinden anlatan Silk and Cashmere, bu ay Rengarenk Yaz Kaşmiri ile soğuklara veda ediyor. Soğuk...

Koleksiyonlarını her ay farklı hikayeler üzerinden anlatan Silk and Cashmere, bu ay Rengarenk Yaz Kaşmiri ile soğuklara veda ediyor.

Soğuk kış günlerine veda edip baharın enerjisini kucaklamaya başladığımız Mart ayında Silk and Cashmere’in güneşli bahar günlerinde serin tutan, rüzgarlı bahar akşamlarında ise bulut gibi vücudu kucaklayan yaz kaşmiri koleksiyonu rengarenk modelleriyle ısıyı yükseltiyor!

Ne giyeceğinize karar verirken en çok zorlandığınız sezonda Silk and Cashmere’in her hava koşuluna uygun, bahar aylarında kat kat giyinmek zorunda kalmayacağınız yaz kaşmiri koleksiyonu ile tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.


Birbirinden zevkli kesimler ve karışımlarla bahar dinamizmine uyum sağlayan Angel Delikli Hırka dokümlü tasarımı sayesinde teninizi ferahlatırken, canlı renkleriyle baharın coşkusunu sonuna kadar hissettiren Angel Hırka ise içinizi ısıtacak!

Vücut ısınızı dengeleyen dokusuyla Angelo Kapüşonlu stil sahibi beylerin sokak modasının en dinamik parçası olurken,yeni sezonda kusursuz kesimiyle kaşmir yumuşaklığını baharın enerjisiyle birleştiren Düğmesiz Hırka yeni sezona hızlı bir geçiş yapmanızı sağlayacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe