Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

A | X Armani Exchange, artık Türkiye’ de

İkonik İtalyan tasarımcı Giorgio Armani'nin, genç neslin stil kodlarından esinlenerek yarattığı, giyim ve aksesuar markası A | X Armani ...

İkonik İtalyan tasarımcı Giorgio Armani'nin, genç neslin stil kodlarından esinlenerek yarattığı, giyim ve aksesuar markası A | X Armani Exchange, artık Türkiye’ de.


Giorgio Armani genç, şehirli ve stil sahibi nesiller için metropol yaşam tarzından beslenerek hazırladığı koleksiyonda, kendine özgü ve çarpıcı stilini ortaya koyuyor. Tasarımlarında kendine güvenen, şehirli ve rahatına düşkün metropol insanlarından aldığı ilhamla, gençlik ruhunu modern bir bakış açısıyla yansıtıyor.

Türkiye pazarına Vepa Peraş bünyesi altında adım atan İtalya’nın fast-fashion markası A | X Armani Exchange, kadın ve erkek için erişilebilir olmanın yanı sıra yeni nesil moda severlere özgür ruhlu, şık, modern ve şehrin dinamik yapısını belirleyen tasarımlarla eşlik edecek.

A | X Armani Exchange mağazaları, Mart ayından itibaren Türkiye’de Hilltown AVM, Akmerkez AVM, Akasya AVM, Galleria AVM, Palladium AVM, Ankara Next LevelAVM, Ankara KentPark AVM, Mersin Marina, Antalya Terracity AVM, İzmir Point Bornova AVM’de hizmet vermeye başlayacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe