Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Bu bahar herkesi spor yapmaya davet ediyor

Ilık bahar günlerinin iyiden iyiye kendini hissettirdiği bu günlerde Boyner herkesi sporla yenilenmeye ve yaza enerji dolu bir başlangıç yap...

Ilık bahar günlerinin iyiden iyiye kendini hissettirdiği bu günlerde Boyner herkesi sporla yenilenmeye ve yaza enerji dolu bir başlangıç yapmaya davet ediyor.

Ãœstelik, 16-29 Mart tarihleri arasında spor ve jean ürünlerinde sunduÄŸu 300 TL’lik alışveriÅŸte 100 TL hediye çeki fırsatı ile bu daveti bir festivale dönüştürüyor.

Spor yapmanın tam zamanı diyen Boyner, baharın getirdiği enerjiye aktif spor kategorisinde yer alan dünyaca ünlü spor giyim markalarının yeni sezon trendleri, performans ve konfor sunan seçenekleri ve sunduğu özel kampanya ile ortak oluyor. Yaza formda ve enerji dolu girmeyi hedefleyenler, farklı spor egzersizleriyle ilgilenenler için performansı doğrudan etkileyecek aktif spor ürünlerinin kadın, erkek koleksiyonları, jean markalarının sezon trendlerini yansıtan modelleri sporseverlerle buluşuyor.

Boyner, Nike, Adidas, Puma, Under Armour, Reebok, Skechers, New Balance, Hummel gibi dünyanın en iyi spor markalarının ayakkabıdan eÅŸofman ve tayta, t-shirt’ten sweatshirt’e uzanan koleksiyonları ile Levi’s, Jack&Jones, Wrangler, Mavi, Loft, Mustang gibi en sevilen jean markalarının sezon trendlerini taşıyan yüzlerce modelini en uygun fiyatlarla sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe