Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Hareketin bir an bile durmadığı hayatlar için

Stiliyle her mevsimde bir adım önde olmak isteyenlerin markası Banana Republic, ilkbahar sezonunu birbirinden göz alıcı parçalarla karşılıyo...

Stiliyle her mevsimde bir adım önde olmak isteyenlerin markası Banana Republic, ilkbahar sezonunu birbirinden göz alıcı parçalarla karşılıyor. Hareketin bir an bile durmadığı hayatlar için tasarlanan koleksiyonda sıcak renkler göze çarpıyor.

Baharın gelişini “Hareketli Hayat” konseptiyle karşılayan Banana Republic, ilkbahar sezonu için benzersiz performans özellikleri sunan eşsiz bir koleksiyon tasarladı. Amerikalı sanatçı Georgia O’Keefe’nin Amerika’nın çöllerini ele alan eserlerinden ilham alan Banana Republic İlkbahar Koleksiyonu’nda, O’Keefe’e özgü kırmızılar, sıcak hakiler, nefis kahverengi-gri tonlarının yanı sıra doğal taş tonları ve kirli beyazlar da ön plana çıkıyor.

Hareketin bir an bile durmadığı hayatlar için tasarlanan koleksiyonda, kadınlara gün boyu rahat hissettiren modern takımlar, blazerlar, elbiseler ve pantolonlar iddialı parçalar arasında yer alıyor.

Dünyaca ünlü İtalyan kumaş üreticisi Marzotto’nun yenilikçi ve hem enine hem de boyuna esneklik sağlayan kumaşlarından tasarlanan modern takımlar, vücudunuza oturan hatları, net ve ipeksi görünümüyle stilinizde fark yaratacak.

Dikey çizgili saten kumaştan yapılmış Ryan pantolonlar, krep kumaşı bel kısmında şık bir kuşakla zenginleştiren Logan pantolonlar, hem enine hem de boyuna esneyebilen nefis bir kumaşa sahip Banana Republic’in en popüler parçası olan Sloan pantolonlar da koleksiyona dahil oluyor.

Her sezonun gözdesi, blazer ceketler de klasik fit, uzun ve zarif kesimli ve boyfriend fit seçenekleriyle koleksiyonda yine yer alıyor. Yepyeni kumaşlar, renkler, basma desenler ve etek tasarımları sunan elbiseler ve tulumlar da koleksiyona renk katıyor. Kat kat eteğiyle Eyelet midi elbiseler, bacakların alt kısmını açıkta bırakan hafif esnek krep kumaş tulumlar, esnek gofre kumaştan yapılmış kısa kollu, fırfır yakalı elbiseler ve çiçek desenli ve volanlı maksi elbiseler gibi hareketli parçaların tümü, modern tasarımlarıyla her ortamda tercih edilebilecek birer seçenek oluşturuyor.

Erkek koleksiyonunda ise son derece fonksiyonel kumaşlarla ve modern ayrıntılarla tasarlanan pantolonlar vücut şeklinize tam uyum sağlama, esneklik ve kırışmama fonksiyonlarıyla hem rahat hem de şık bir görünüm vadediyor. Nemi emen, kötü kokuları önleyen ve mikropları uzak tutan polo yaka tişörtler de erkeklere şıklığı garanti eden parçalar arasında yer alıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe