Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Hiphop müziğinin estetikle birleşmesinden ilham alındı

Levi’s®, 2018 Erkek İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda hiphop müziğinden ilham alarak hazırladığı ürünlerini, Pi Artworks Karaköy’de gerçekleştird...

Levi’s®, 2018 Erkek İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda hiphop müziğinden ilham alarak hazırladığı ürünlerini, Pi Artworks Karaköy’de gerçekleştirdiği lansmanla modaseverlerin beğenisine sundu.

Denimin yaratıcısı Levi’s®, 2018 İlkbahar/Yaz sezonuna modası hiç geçmeyen parçalarla damgasını vurmaya hazırlanıyor. Yeni koleksiyon, hiphop müziğinin estetikle birleşmesinden ilham alarak geçmiş nesillere öncü olduğu gibi, gelecek nesil modasına da yön veriyor.

Levi’s® 2018 İlkbahar/Yaz sezonu için hiphop tarzının en havalı çağlarını, denim üzerinde son moda parlak renkleri ve vahşi baskıları kullanarak günümüze taşıyor. Müzik zevkiniz ne olursa olsun bu sezon modasının yeni adı “Sokak Partisi” olacak. Bu sokak partisi modası ile 80’lerin ve 90’ların korkusuz, gözüpek ve parlak stili geri dönecek.

Levi’s®’ın Tasarım Ekibi Başkanı Jonathan Cheung; “Sokak stilinin moda üzerinde çok büyük bir etkisi var. Moda ve müzik kültürünü ileri taşıyan yeni bir jenerasyon geliyor. New York ve Bronx’taki hip-hop sokak stilini inceledik ve bu koleksiyonumuzda 80’lerin ve 90’ların retro tarzını yansıttık” dedi.

2018 İlkbahar/Yaz erkek koleksiyonunda sörf, paten ve punk etkileri taşıyan Supima pamuklu tişörtler grafik desenler, gün batımı baskıları ve çizgilerle vintage hissini artırıyor. Baskılar ve renkler, büyüyen 501® ailesine gençlik ruhunu getiriyor. Spor giyimde de logolar 1984 Olimpiyatları’na vurgu yapıyor. Kasketler, beyaz kapşonlular ve çoraplardaki vintage spor giyim logosu nostalji yaşatıyor. Klasik doku streçle konforunu artırırken, denimler simsiyah boyalarla ve yıkanmış görüntüsüyle vahşileşiyor.

Tapered fit jeanler modern, değişken, kolay giyimli stiliyle ve her vücut tipine uymasıyla dikkat çekiyor. Alıştığımız tapered fit bu sezon “Warp Stretch” kumaşıyla konforunu artırıyor. Klasik jeanin dar kalça kesimli hali olan 502™ Regular, 511™ Slim’in dar bacak kesimli hali olan 512™ Slim Taper, terzi elinden çıkmış gibi görünen 541™ Athletic Fit ve 501®tutkunlarına özel dar bacak kesimli modern 501® T; tapered fit jeanler arasında çeşitlilik sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe