Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Her Stilin En Trend Tamamlayıcısı

Moda dünyasının en sevdiği trend’lerden biri olan sneaker’lar; tasarımları, renkleri ve geniş kullanım alanlarıyla her mevsim sokak modasını...

Moda dünyasının en sevdiği trend’lerden biri olan sneaker’lar; tasarımları, renkleri ve geniş kullanım alanlarıyla her mevsim sokak modasının gündeminde kalmayı başarıyor. 

Gündelik yaşamın vazgeçilmez bir parçası haline gelen sneaker’lar, en cool tarzı yakalamanız için yardımınıza koşuyor. Dünyaca ünlü markaların klasik modellerinden son trend’lerine kadar onlarca modeli bir arada bulabileceğiniz In Street, sneaker seçiminde favori adresiniz olmaya devam ediyor.

Siyah, lacivert, gri gibi renklerin yanı sıra her mevsimin daimi favorisi olan beyaz renk bu sezon da ön plana çıkıyor. Pastel tonların ışıltılarla buluştuğu ve özel taban detaylarının dikkat çektiği sneaker’lar, süet ve deri alternatifleriyle koleksiyondaki yerini alıyor. Dünyaca ünlü spor markalarının klasikleşen modelleri her sezon olduğu gibi popülerliğini sürdürüyor. Spor kıyafetlerin yanı sıra şık kombinleri de sneaker ile tamamlama modası ise bu sezon da en trend hareketler arasında yer alıyor.


Her yaşa ve her tarza hitap eden birçok model ve fiyat seçeneğindeki sneaker modellerini bir arada bulabileceğiniz In Street mağazalarında; Lumberjack, Kinetix, Dockers by Gerli, Nike, Adidas, Puma, Reebok Mavi ve US Polo gibi kendi kategorisindeki lider markaların sneaker modelleri sizleri bekliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi