Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

İstanbul’un simgesi boğaz ilham veriyor

İstanbul’un simgesi haline gelen Kadıköy, Karaköy, Eminönü, Beykoz ve Arnavutköy LC Waikiki’nin erkek denim koleksiyonuna ilham kaynağı oluy...

İstanbul’un simgesi haline gelen Kadıköy, Karaköy, Eminönü, Beykoz ve Arnavutköy LC Waikiki’nin erkek denim koleksiyonuna ilham kaynağı oluyor.

LC Waikiki, İstanbul’un görkemini yansıtan Boğaz’ın eşsiz güzelliğinden ilham alarak tasarladığı erkek denim koleksiyonu ile şehir hayatının tarzını ve ruhunu yansıtıyor. LC Waikiki denimler farklı modelleri ve renkleriyle kendini rahat ve şık hissetmek isteyen erkekler için vazgeçilmez oluyor.

Her bir Boğaz semti için özel olarak tasarlanan koleksiyon günlük hayatın rahatlığını yansıtırken şehrin dinamizmini ön plana çıkarıyor. Karaköy’ün bohem sokaklarından esinlenerek tasarlanan siyah denimler, Eminönü’nün ruhunu hissettiren gri ile mavi arasındaki tonlar ile erkeklerin şık görünümünü garantiliyor.

İstanbul’un çayından, simidinden, vazgeçilmez martılarından ve yaramaz kedilerinden esinlenerek hazırlanan LC Waikiki erkek denim koleksiyonu, rahat ve özgür stile sahip erkeklerin hayatına farklılık katacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi