Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Paykwik

Özellikle ebeveynleri kurtaran bir sistem olarak karşımıza gelen paykwik sayesinde artık çocuklarınız internet aleminin çok talep gören oy...

Özellikle ebeveynleri kurtaran bir sistem olarak karşımıza gelen paykwik sayesinde artık çocuklarınız internet aleminin çok talep gören oyunlarına para yatırabilirler. Sanal kart benzeri kullanımı olan paykwik sayesinde limitimizi bizim belirlediğimiz ve bitince atacağımız bir kartımız olacak.

Gelişim her alanda geçerli olan bir kavram değildir. Ancak pek çok kavram için geçerliliği süren ve sürecek olan bir olgu olarak değerlendirilebilir. Gelişim sürekli olan bir kavram olmakla beraber diğer yandan da önemli birtakım sonuçları da beraberinde getiren çok önemli bir olgudur. Günümüzde bu kavramı yakından takip edebileceğimiz en net alan teknolojidir.

Teknolojinin sürekli olarak gelişiyor olması çok ciddi sonuçları ortaya çıkarmaktadır. Özellikle insanların genel anlamda çeşitli gereksinimleri olduğu hesaba katıldığında teknolojik gelişmelerin çok daha ciddi neticeleri olduğunu ifade edebiliriz. Teknolojik gelişmelerin özellikle bilgi teknolojileri alt başlığında çok daha önemli bir hal almış olması günlük gereksinimlere yansımıştır.

Hayatın devamlılığını sağlamaya yönelik olarak gözetilen gereksinimler teknolojik gelişimlerin yön verdiği ölçüde önemli bir hız kazanmıştır. Bu durumun varlığı kısa olmayan bir zamandan bu yana süreklilik arz etmektedir. Örneği verilebilecek en önemli konu başlıklarından bir tanesi olarak alışverişten söz etmek mümkündür. Alışveriş yapmanın internet üzerinden yapılmasının mümkün olması önemli sonuçları ortaya çıkarmıştır. Özellikle bu durumun önemli bir kolaylık olduğu açıktır. Ancak olumsuz anlamda neticelerin gözlemlendiği de bilinmektedir. Söz konusu sorunlar arasında kişisel bilgilerin kötüye kullanılması en önemli konu başlığıdır. Bu sorunun tam olarak ortadan kaldırılması amacıyla paykwik kullanımı mümkün hale getirilmiştir.

Alışveriş yapmak için kullanılan sitelerin her biri birtakım ödeme yöntemlerinin görüntülendiği sistemleri barındırmaktadır. Bu sayede kişisel bilgilerin kötüye kullanımı bir döngü halini almıştır. Paykwik kart da bu döngüyü tam manasıyla kırma amacı taşır.

Paykasa edinmek çok kolaydır. Ödeme yaparak kart bedeli kadar satın alma hakkı sağlanır. Bu sayede kişisel bir limit oluşturulur. Bu limit aracılığı ile hiçbir kişisel bilgi paylaşmadan alışveriş yapılabilir.

https://www.paykwik.org

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe