Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Bir Hayat Tarzı: Hemington Triko Polo

Mısır’ın “Beyaz Altın”ı Giza Pamuğundan üretilen çok ince ve nefes alan dokusu, anti-pilling özelliği ve mükemmel kalıbı ile Hemington Triko...

Mısır’ın “Beyaz Altın”ı Giza Pamuğundan üretilen çok ince ve nefes alan dokusu, anti-pilling özelliği ve mükemmel kalıbı ile Hemington Triko Polo, bu yaz kendini özel hissetmek isteyen erkekler için üretildi.

Smart Casual erkek giyim markası Hemington, 2018 İlkbahar Yaz koleksiyonunda triko polo t-shirtleri geniş model ve renk seçeneği ile sunuyor. Giyildiği her ortamı özel kılan Hemington triko pololarda Mısır’ın Nil Delta’sından gelen çok ince Giza 86 pamuğu kullanılıyor. İtalya’da özel bir teknikle işlenen bu pamuk, tüylenmeme özelliğine sahip. Bu sayede uzun süre ilk günkü canlı görünümünü ve yüzeyini koruyor.

“Desk-to-dinner” konseptte tasarlanan Hemington triko pololar, zarif detayları ve mükemmel kalıpları ile günün her anı üzerinizde dikkat çekici görünüm sunuyor. Ayrıca, tamamen doğal ve nefes alan yapısı sayesinde sıcak yaz günlerinde konforlu kullanım sağlıyor.

Yaz Kombinlerinin Vazgeçilmez Parçaları: Keten Gömlekler ve Chino Pantolonlar

2018 ilkbahar ve yaz koleksiyonun iddialı parçaları keten gömlekler ve chino pantolonlar sezonun en iddialı renkleriyle gardıroplardaki yerini alıyor.Hemington’ın geniş renk paletinde çok ince kumaştan üretilen chino pantolonlar ise gününüze dinamizm katıyor.

Kusursuz Ten Uyumu: Hemington İpek Triko

Muazzam incelikteki Hemington ipek triko koleksiyonu bu yazın en iddialı parçalarından. Çok özel İtalyan ipeğinden örgüsü ile sıcak yaz günlerinde şık bir duruş sağlayan ipek trikolar Hemington flagship mağazalarında yerini aldı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe