Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Daha şık bir banyo modeli için

Cam lavabolar modern banyo tasarımlarının vazgeçilmezi ve en önemli temsilcisidir. Kesinlikle daha modern bir görünüm ve daha şık bir banyo...

Cam lavabolar modern banyo tasarımlarının vazgeçilmezi ve en önemli temsilcisidir. Kesinlikle daha modern bir görünüm ve daha şık bir banyo modeli oluşturmak isteyenler için en iyi tercih cam lavabolu banyo dolaplarıdır. Sadece bir lavabonun ev dekorasyonuna ne kadar katkıda bulunduğunu şaşırarak göreceksiniz.

Cam lavabo fiyatları diğer banyo tezgahlarına göre daha pahalı olsa da kattığı modern tasarımla en gözde banyo lavabo çeşitidir.

Ev dekorasyonunuzda, odalarınızın kadar dekorasyonu konusunda özellikle banyo ve tuvalet gibi yapılarda da dikkat edilmesi gereken bazı noktalar söz konusu olmaktadır. Bu noktalarda dikkat edilmesi ve uygulanması gereken en önemli noktalardan birisi banyonuzun yapısına ve özelliklerine uygun bir banyo dolabı ve lavabo seçiminin yapılması olacaktır. İşte bu konuda son zamanlarda kullanımı hızla yaygınlaşan ve kullanım alanı artan cam lavabo seçenekleri karşımıza çıkmaktadır. Yoğun bir süreç sonucunda ve büyük bir emek gösterilmesi ile üretilmekte olan cam lavabolar, özellikle sadeliği ve ferah bir yaşam alanını seven insanlar için tercih edilen bir ürün olmaktadır.


Banyo lavaboları ev dekorasyonunun yanı sıra işyeri tasarımları ve diş klinikleri için de kullanılabilir. Cam lavabolar sayesinde tertemiz bir görünüme ve tam istediğiniz gibi son derece modern ve şık görünümde kullanışlı lavabolara kavuşabilirisiniz. Cam banyo lavabolarının son zamanlarda evlerde işyerlerinde ve kliniklerde kullanımı artmasının ve çok tercih edilmesinin sebepleri şunlardır:

Cam modellerinin diğer lavabolar gibi belirli ölçüleri yoktur ve isteğe göre her ölçüde üretilebilir. Bu nedenle her banyoya uygun bir banyo lavabosu seramik lavabolarda bulunabilse de tam iki duvar arası lavaboya ihtiyacı olanlar ancak cam lavabolarla bunu sağlayabilirler. Seramik lavabolar genelde beşer santimetre aralıklı ölçülerde üretilirler.

Bu lavabo modellerinin en büyük avantajı tartışmasız kolay ve etkili bir şekilde temizlenmesidir. Cam tezgâhlar bakteri barındırmadıkları için temizlikleri çok kolaydır. Gözeneksi yapıları bakteri barındırmazlar. Kolay ve pratik uygulamalar ile bu ürünlerin temizliklerini yapmak ve düzenli olarak hijyen sağlamak mümkündür. Temiz görünen değil gerçekten temiz bir mekân isteyenler için cam lavabolar çok iyi bir seçimdir aynı zamanda daha ferah bir atmosferi banyolarınızda sağlamanız mümkündür.

Seramik lavabolar, döküm banyo tezgâhları, granit lavabolar veya çimstone banyo lavabosu ile özel şekillerde banyo lavaboları tasarlanamaz. Ancak cam lavabolar tasarımcıyı özgür bırakmakta. Her şekilde ve her ebatta cam banyo lavabo üretimi ile her istediğiniz banyo dolabını ürettirebilirsiniz.En çok kullanılan cam banyo lavabo formları dikdörtgen ve oval banyo lavabo tasarımlarıdır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe