Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Modern ve şık siluetler ile dikkat çekiyor

Göz alıcı tasarımları ve fonksiyonelliği bir arada sunan ürünleri ile yeni sezona damgasını vuracak Sorel İlkbahar-Yaz 2018 koleksiyonu, mod...

Göz alıcı tasarımları ve fonksiyonelliği bir arada sunan ürünleri ile yeni sezona damgasını vuracak Sorel İlkbahar-Yaz 2018 koleksiyonu, modern ve şık siluetler ile dikkat çekiyor.

Trendlerin öncüsü SOREL, İlkbahar-Yaz koleksiyonu ile farklı bir tarzın anahtarını sunuyor. Tamamı hakiki deri sandalet ve sneaker koleksiyonu, sezonun modern ve keskin ruhunun yansıması niteliğini taşıyor.

Roma sandaletlerinin modernize edilmesi ile yepyeni ve şehirli bir kimlik kazanan bağcıklı sandaletler sıcak yaz günlerinde kurtarıcınız olacak. Zarif parmak arası sandaletler kombinlerinizi gündüzden geceye taşırken, sezonun trendi yazlık kanvas botlar sokak modası şıklığının anahtar parçası olacak.

2018 yaz sezonuna damgasını vuran sneaker modasının öncülerinden SOREL, üçlü renk ve materyal kombinleri ile zenginleşen modern sneaker’ları cesur stili ile dikkat çekmeyi seven moda tutkunlarının beğenisine sunuyor. Kalın bant tasarımları ve güçlü taban yapısı ile ön plana çıkan sneaker koleksiyonu, mat ve metalik materyal seçenekleri sunuyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe