Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

“Saraylı” gelinlikler için kapılarını açıyor

Dünyada dört yüzü aşkın satış noktasıyla gelinlik modasına yön veren öncü markalardan Oleg Cassini, 2018 yazında çok konuşulacak “Saraylı” g...

Dünyada dört yüzü aşkın satış noktasıyla gelinlik modasına yön veren öncü markalardan Oleg Cassini, 2018 yazında çok konuşulacak “Saraylı” gelinlikler için kapılarını sonuna kadar açıyor.

Markanın yeni sezonda dikkat çeken tasarımlarından; minimal kumaş maksimal kalıplar, geçen hafta milyonların canlı izlediği İngiltere Kraliyet düğününe de damgasını vurarak, kraliyet tacının kendinde olduğunu bir kez daha kanıtladı. Oleg Cassini’nin 2018 Gelinlik Modelleri’nde de öne çıkan görünümlerden biri olan ipek saten kumaşlar ve onları görkemli birer “saray gelini”ne dönüştüren kalıplar; modern çağın sofistike gelinlerine atıfta bulunuyor. Omuzu açıkta bırakan asimetrik yaka vücudu zarafetle sararken, belden başlayan ve etek uçlarına kadar devam eden kabarık etekler , oyuncu olduğu kadar zarif bir karakterin kodlarını çiziyor. Doğal olduğu kadar güçlü ve gösterişli bir gelinlik arayanlar için Oleg Cassini Collection, saraylı bir zarafet sunuyor.

Omuzları açıktan bırakan ve ipek satenin tüm romantikliğini sergileyen gelinlikler saç aksesuarlarıyla tamamlanıyor.

Ne Kadar Uzun O Kadar Görkemli: Duvaklar

Oleg Cassini Collection,yeni sezonda dantelin de en romantik görünümlerine yer veriyor. Duvak kenarlarına işlenen danteller, tül duvaklarda gösterişli bir duruş yaratıyor. Vücudu saran dantellerin etek uçlarına doğru hafif bir hareket kazandığı gelinlik modeliyle tamamlanan görünümde sade olduğu kadar zarif ve elegan bir duruş elde ediliyor. Omuzları nazikçe saran çiçek işlemeli dantel motifleri modernize edilmiş bir kalıpla birleştirilerek modern çağın zarif gelinlerinin vaz geçilmezi oluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe