Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Şehirli cool tavrın denim yansımaları

Avrupa’nın ilk denim markası MUSTANG, İlkbahar-Yaz 2018 koleksiyonunda şehirli cool tavrın denim yansımalarını sunuyor. Genç ve modern tasar...

Avrupa’nın ilk denim markası MUSTANG, İlkbahar-Yaz 2018 koleksiyonunda şehirli cool tavrın denim yansımalarını sunuyor. Genç ve modern tasarımların yer aldığı koleksiyon, MUSTANG mağazaları ve MUSTANG Online Shop’ta moda tutkunlarını bekliyor.

Avrupa’yı denim ile tanıştıran MUSTANG, denim tanımını yeniden yazan koleksiyonu ile yazı karşılıyor. Pantolon, şort, gömlek, sweatshirt ve t-shirt koleksiyonu ile sezon trendlerinin nabzını tutan MUSTANG, modaya genç ve şehirli bir soluk getiriyor.

MUSTANG yaz koleksiyonunda yer alan dar paçalı ve comfort fit denim pantolonlar kesim ve kumaş kalitesi ile dikkat çekiyor. Denim gömleklerle tamamlanan koleksiyonda yer alan özgür ruhlu parçalar ister hafta sonu kaçamakları, ister şehirde stil sahibi opsiyonlar sunuyor.

Sokak stilinin yaratıcı tarzına hitap eden t-shirtler ile birlikte kombinlenen gömlek ve denim ceketler yazın asi tavrını şehre taşıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe