Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Yazın müjdecisi ve Anneler Günü’nün habercisi

İkonik giyim markası Gap, Anneler Günü’nde birbirinden şık hediye alternatifleri sunuyor. Yazın müjdecisi ve Anneler Günü’nün habercisi Mayı...

İkonik giyim markası Gap, Anneler Günü’nde birbirinden şık hediye alternatifleri sunuyor. Yazın müjdecisi ve Anneler Günü’nün habercisi Mayıs ayı bu yıl Gap ile çok tarz geçecek.

Kalite ve rahatlık en sevdiğiniz kişiye aynı anda verebileceğiniz en güzel hediyedir. Gap’in ikonik parçalarıyla her muhteşem annenin hak ettiği gibi sizin anneniz de cool, stil sahibi ve dinamik bir görünüm elde edebilir.

Rengarenk sıcak yaz tonlarında tiril tiril elbiseler annelerinizin gardırobunda bu yazın favorileri arasına girmeye hazır. Yumuşak streç kumaşı ile hareket özgürlüğü sağlayan renkli chino pantolonlar da konforuna düşkün stil sahibi anneler için kusursuz bir hediye alternatifi olacak.

İkonik Gap logolu kapüşonlu ve fermuarlı ya da sıfır yaka sweatshirtlerin yanı sıra yumuşacık logolu tişörtler rahat üstelik zamansız parçalar olarak annelerinizin dolabına yerleşmeye hazır.

Mevsim geçişlerinde ideal kombinlerin yaratılmasını sağlayan birbirinden şık ve ikonik parçalar arasında yer alan gömlekler, khakiler, bluzlar ve şortlar pek çok seçenek ile Gap mağazalarında anneler ile buluşmayı bekliyor!

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi