Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Zengin tasarım seçenekleriyle sezonu domine ediyor

Koton Beachwear Koleksiyonu, sezon gardıroplarını en moda ve en trend tasarımlarla buluşturuyor. Koleksiyon, 2018 İlkbahar-Yaz sezonunda 400...

Koton Beachwear Koleksiyonu, sezon gardıroplarını en moda ve en trend tasarımlarla buluşturuyor. Koleksiyon, 2018 İlkbahar-Yaz sezonunda 400’e yakın farklı tasarım seçeneği sunuyor.

Koton Beachwear Koleksiyonu, sezonun trendlerinden oluşturulan tasarımlarıyla gardıroplara yazı getiriyor. Zengin renk, desen ve doku çeşitliliğiyle sezon boyunca 400’e yakın farklı tasarımın yer alacağı koleksiyon yaz stillerini belirliyor.

2018 İlkbahar-Yaz Koton Beachwear Koleksiyonu’nda omuzu açık bırakan modeller, fırfır, nakış ve kuş gözü detaylarının yanı sıra slogan baskılı tasarımlar da dikkat çekiyor. Sezonun öne çıkan lazer kesim modelleri, lastik ve fermuar detaylı tasarımları ve püsküller de yer alıyor. Koleksiyonun iddialı modellerini ise sırt detaylı tasarımlar oluşturuyor. Ottoman ve jakarlı kumaşların kullanıldığı koleksiyonda dokuma ve shinny görünümlü kumaşlarla da zengin bir görünüm sağlanıyor.

Koleksiyonda parlak renklerin yanı sıra yazın tüm renklerini de yer veriliyor; Koton Beachwear tasarımları arasında mavi, sarı, yeşil, fuşya, kırmızı, siyah, haki, aurbergine, lacivert, beyaz, pembe, terracotta, aqua, turuncu ve petrol renklerinden tasarımlar yer alıyor.

Beachwear Koleksiyonu’nda Arzu Sabancı for Koton Koleksiyonu’ndan tasarımlar da yer alıyor

Koton, Arzu Sabancı iş birliği ile 2018 İlkbahar-Yaz sezonunda beachwear tasarımlarına da imza atıyor. Arzu Sabancı for Koton Koleksiyonu’nda yer alan beachwear tasarımları yazın dikkat çeken stillerini belirliyor. Altı mayo, üç bikini modelinin on iki farklı seçenekle sunulduğu, yedi beachwear tasarımının ise sekiz farklı opsiyonla yer aldığı Arzu Sabancı for Koton Koleksiyonu’nun beachwear kapsülü şehir modasına da uyarlanabilecek kumaş ve modellerden oluşuyor. Koleksiyonda yer alan beachwear tasarımları arasında, fırfır ve omuz detaylı mayolar, puantiye desenli pareo ve plajlar için hazırlanan pantolon modelleri ön plana çıkıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi