Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Türkiye'nin yepyeni renkli kozmetik markası

NOTE markasının kampanya çekimleri Nihat Odabaşı ve Sinem Ertekin tarafından gerçekleştirildi! Türkiye yepyeni bir renkli kozmetik markasıyl...

Türkiye'nin yepyeni renkli kozmetik markası

NOTE markasının kampanya çekimleri Nihat Odabaşı ve Sinem Ertekin tarafından gerçekleştirildi! Türkiye yepyeni bir renkli kozmetik markasıyla tanışıyor. 

İsmi ile özel, ilk ve tek, benzersiz, rakipsiz, yatırım ve AR-GE açısından güçlü, selektif bir renkli kozmetik markası olan NOTE’un kampanya çekimleri tamamlandı. Ünlü fotoğrafçı Nihat Odabaşı’nın çektiği fotoğrafların kostüm ve kreatif direktörlüğünü Sinem Ertekin yaptı. 

Türkiye'nin yepyeni renkli kozmetik markası

Kozmetik ürünlerin ön planda olması için sade ve siyah tasarımlar seçtiğini söyleyen Sinem Ertekin kampanyanın görsel açıdan başarılı olmasındaki isimlerden biri. Marka, Türkiye'de ilk lansmanını Sofa Hotel’de çok özel bir davetle gerçekleştirdi. 

Kreatif direktör: Sinem Ertekin
Kreatif direktör: Sinem Ertekin

Markanın yöneticisi Arzu Kartal Açıkgöz ve ajans sorumlusu Özlen Çopuroğlu: “Her kadın bir kez Nihat Odabaşı tarafından çekilmelidir, markamızı Türkiye'nin en sevilen ve başarılı isimleri Nihat Odabaşı, Sinem Ertekin ve Jülide Güngör’e emanet ettik” açıklamasını yaptılar. 


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi