Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Denizin birbirinden sevimli canlıları Bebeto şekerlerinde!

Türkiye’nin en büyük yumuşak şeker üreticisi ve ihracatçısı olan Kervan Gıda, Bebeto Eğlence Adası konseptiyle satışa sunduğu yumuşak şe...

Türkiye’nin en büyük yumuşak şeker üreticisi ve ihracatçısı olan Kervan Gıda, Bebeto Eğlence Adası konseptiyle satışa sunduğu yumuşak şekerlerle deniz canlılarını çocuklarla buluşturuyor. Birbirinden sevimli deniz hayvanları, rengarenk şekerlemelerle yaza eğlence katıyor.

Bebeto’nun doğal meyve suyu içeren yumuşak şekerleri, damaklarda leziz tatlar bırakırken birbirinden sevimli şekiller de şekerlere eşlik ediyor. 

Yaz mevsimini tam anlamıyla yaşadığımız bu günlerde Bebeto şekerleri de deniz canlılarının hakimiyeti altında karşınıza çıkıyor. Trans yağ ve yapay renklendirici içermeyen yumuşak şekerler deniz yıldızı, denizatı, kılçıklı balık, balina, köpek balığı gibi deniz canlılarından oluşan şekillerle çocukların hayal dünyasını canlı tutuyor. Sadece çocukların değil genç ve yetişkinlerin de tercih ettiği Bebeto yumuşak şekerler; karpuz, çilek, portakal, kola, elma, vişne gibi aromalarla her damak tadına hitap ediyor.

Siz de Bebeto şekerlerinin tadına bakmak için; Mall of İstanbul, Marmara Forum, Torium, Astoria, Olivium gibi alışveriş merkezleri başta olmak üzere Türkiye’de toplam 17 noktada hizmet veren Bebeto Eğlence Adası alanlarını ziyaret edebilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe