Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Formula 1 ruhu PZERO ayakkabılara taşındı

Formula 1 yarışlarının tek lastik tedarikçisi ve dünyanın en bilinen lastik markalarından Pirelli, PZero markasıyla da moda dünyasında d...

Formula 1 yarışlarının tek lastik tedarikçisi ve dünyanın en bilinen lastik markalarından Pirelli, PZero markasıyla da moda dünyasında da adından söz ettiriyor. PZero’nun ilhamını performans lastiklerinden alan yeni sezon ayakkabı tasarımları görücüye çıktı.

PZERO’nun, Milano’daki en büyük mağazası olan Corso Venezia Mağazası’nda tanıtılan yeni koleksiyonun ayakkabı tasarımları, Formula 1 yarış pistlerinin ruhunu, moda dünyasına taşıyor. Yeni sezon kreasyonlarda kullanım kolaylığı ve değişkenlik öne çıkıyor.

Koleksiyonunda yer alan her element, ileri deneysel malzemelerin yeniden düşünülmesi, tasarlanması ve geliştirilmesinin bir sonucu olan PZERO, yeni kavramları ayakkabı dünyasına kazandırmaya devam ediyor.
‘Spoiler’, ‘phylon’, ‘foxing’ ‘smile flap’ gibi yeni kavramları kullanan PZERO yeni koleksiyonuyla da ses getirecek. Mimariyle ayakkabıyı birleştiren Archi-shoes Sneakers’lar, karbon ve karbon fiberin parlaklığa sahip, pnömatik örgüyü ultra-yumuşak deriyle eşleştiren Mokasen’ler, ayakkabı burunlarında hologramlı aplikasyonlar, Grand Prix ruhunu yansıtıyor.

Yeni koleksiyonda Formula 1 duygusunun en dikkat çektiği bölge ise tabanlar; lastik teknolojisini giyim teknolojisiyle buluşturuyor. Zıt renklerin harmanlandığı koleksiyonda Formula 1 lastiklerinde kullanılan renkler görülüyor.

Her adımda farklı renk
Koleksiyonun en önemli modeli ‘New Evolution’; dört farklı ekstra yumuşak malzemenin harmanlandığı bir tabana sahip;modelde, phylon malzemeden astar, TPU (termo plastic poliüretan) bantlı bir spoyler yer alıyor. Her adımda renk değiştiren bir hologramın bulunduğu burun kısmı ve kırmızı, buz beyazı, mavi, lacivert, siyah ve alüminyum gümüş renkli üst kısımla sunuluyor.

Mokasenler de F1’den ilhamlı
Koleksiyonun mokasen çeşitleri arasında yer alan P.SET, koleksiyonun kıyafet ürünlerinde yer alan gömleklerle kombine edilen lacivert, yeşil, kumlu bej renklerine sahip. Lastik gri taban ve parlak karbon fiber görünümü veren deriyle uyum sağlıyor. Cilalı pnömatik örgü kauçukun, dana derisi modellerde kullanıldığı mokasenlerin taban renklerinde de Formula 1 lastiklerinin renkleriyle karşılaşılıyor.

PZERO’nun SS15 isimli koleksiyonunda ayrıca, Bobby Rex isimli sneakers, yine bir mokasen çeşidi olan termo tasarım Tribe ve 70’lerin voleybol ayakkabılarından esinlenen Bob Norda imzalı Volley serisi de yer alıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi