Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Goodyear, Pull&Bear İşbirliği İle Moda Sektöründe

Goodyear’ın IMG Licensing ile yaptığı işbirliği kapsamında, Goodyear vintage t-shirt ve sweatshirt koleksiyonu tüm dünyada Pull&Bear p...

Goodyear’ın IMG Licensing ile yaptığı işbirliği kapsamında, Goodyear vintage t-shirt ve sweatshirt koleksiyonu tüm dünyada Pull&Bear perakende satış noktalarında ve internette satışa çıktı.

Goodyear ve IMG Licensing arasında yapılan anlaşma kapsamında, Goodyear t-shirt’leri dünya genelinde 62 ülkede bulunan Pull&Bear mağazaları ile e-ticaret internet sitelerinde satışa sunuldu. Goodyear Vintage moda programı kapsamında vintage jeanler, ceketler, gömlekler ve ayakkabılardan oluşan oldukça popüler bir spor giysi koleksiyonu tasarlandı. Koleksiyon, ayrıca güneş gözlükleri, bavullar, sırt ve okul çantaları gibi diğer sportif tekstil ürünlerine de sahip.

Goodyear Lisanslı Ürünler Direktörü Nancy Ray, “Goodyear vintage t-shirt ve sweatshirtleri ile Goodyear markasına duyulan talebi evrensel alanda artırmak için çalışıyoruz. Bu bağlamda gençlerin vazgeçilmez markası Pull&Bear ile yaptığımız işbirliği sayesinde hedeflediğimiz pazara ulaşacağız” dedi.

IMG Licensing’in Müdür Yardımcısı Fabrice Faurie ise Pull&Bear’ın Goodyear lisanlı ürünlerini satmasından memnun olduğunu dile getirerek, “İşbirliğimizin amacı Goodyear’ı küresel alanda tanınan ve tercih edilen bir yaşam markası konumunu güçlendirmektir. Yeni t-shirtlerin ve sweatshirtlerin, tüketicilerin kendileri ile 115 yılı aşkın süredir performans, yenilikçilik ve güvenilirlik ile yoğrulan Goodyear markasının zengin tarihi arasında bir bağ kurmalarını sağlayacağından eminiz” dedi.

IMG Licensing 2009 yılından bu yana Goodyear ile işbirliği içinde çalışmaktadır. Marka, temsilini uzun süreli bir anlaşmayla geçtiğimiz yıl yenileyerek uzatmıştır. Şu anda Avrupa, Asya ve Latin Amerika’da 40’ı aşkın Goodyear lisans sahibi bulunmaktadır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe