Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

King Paolo Ayakkabılarıyla Rahatlık ve Şıklık Bir Arada

Ayak sağlığına yönelik geliştirdiği klimalı ayakkabılarıyla King Paolo, rahatlığın yanı sıra kalite ve şık görünümüyle de erkeklerin vazge...

Ayak sağlığına yönelik geliştirdiği klimalı ayakkabılarıyla King Paolo, rahatlığın yanı sıra kalite ve şık görünümüyle de erkeklerin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

Ayakkabının tabanında bulunan pompa sayesinde ayağınızın hava almasını sağlayan King Paolo, anatomik yapısıyla sağlık ve rahatlığı bir arada sunuyor. Sezonun modası olan siyah, lacivert, krem ve kahvenin tonlarını moda tutkunlarıyla buluşturan King Paolo, erkek ayakkabı modelleriyle erkek ayak modasının nabzını tutuyor.

Özel olarak geliştirilen klimalı tabanı sayesinde King Paolo, ayağınızın hava almasını sağlayarak yazın ayakta oluşabilecek nem ve bakteri riskini de ortadan kaldırıyor. Yüzde 100 derinin kullanıldığı modelleriyle King Paolo, hem sağlığınızı hem de şıklığınızı önemseyerek ayak yapınıza uygun tasarımları modern çizgilerle birleştiriyor.

Modayı yakından takip ediyor ve ayak sağlığınızı önemsiyorsanız King Paolo mağazalarına uğramadan yeni sezon alışverişinizi tamamlamayın.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe