Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

King Paolo ile Stresinizi Atın

Sağlığı ve şıklığı bir arada sunan King Paolo deşarj ayakkabıları vücutta biriken statik elektriği topraklama yolu ile dışarı atıyor, böyl...

Sağlığı ve şıklığı bir arada sunan King Paolo deşarj ayakkabıları vücutta biriken statik elektriği topraklama yolu ile dışarı atıyor, böylelikle hayatınızdaki stresi büyük oranda azaltıyor.

King Paolo, ayak sağlığını ve konforunu maksimum seviyeye çıkartan ‘Deşarj’ ürün grubu ile stresi büyük oranda ortadan kaldırıyor. AR-GE çalışmaları sonucunda hayata geçen sistem, vücutta biriken statik elektriği topraklama yoluyla vücuttan atmaya yardımcı oluyor. Su bazlı yumuşak deri ve esnek tabandan oluşan King Paolo ‘Deşarj’ sistemli ayakkabılar, içerisine yerleştirilen mıknatıslar ile vücuttaki kan dolaşımını düzenlemeye yardımcı oluyor. Yazın ayaklarda oluşan nem ve bakteri oluşumunu da engelliyor.

Anatomik yapısıyla sağlık ve rahatlığı bir arada sunan King Paolo, ayak yapısına uygun tasarımlarıyla modern çizgileri bir araya getiriyor. Siyah, kahverengi, taba, krem ve lacivert gibi renk seçenekleriyle her tarza uyum sağlıyor. ✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe