Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Renklerin Enerjisini Kiğılı İle Hissedin

Baharın habercisi güneşin kendini hissettirmesiyle birlikte erkeklerin kıyafetleri de renklenmeye başladı. Rahatlık ve şıklığı bir arada s...

Baharın habercisi güneşin kendini hissettirmesiyle birlikte erkeklerin kıyafetleri de renklenmeye başladı. Rahatlık ve şıklığı bir arada sunarak geniş ürün yelpazesiyle öne çıkan Kiğılı, renkli gömlek ve pantolonlarıyla bu sezona damgasını vuracak.

Stil sahibi erkekler için yaza uygun renk ve ürün seçenekleriyle hazırlanan Kiğılı 2014 İlkbahar-Yaz koleksiyonu, erkeklere şıklığın yanında rahatlığı da sunuyor. Kiğılı ürün gamında bulunan pantolon ve gömlekler, hem spor hem de casual olarak yeniden yorumlanarak Kiğılı erkeğinin şıklığını tamamlıyor.

Bu sezon Kiğılı erkeği renklerin enerjisini hissedecek. Geniş renk skalasıyla tasarlanan Kiğılı gömlekleri, hem sportif hem de casual bir tasarımla gardıroplardaki yerini almaya hazırlanıyor. Yüzde 100 ketenden üretilen gömlekler rahatlığı şıklıkla buluşturuyor. Mavi ve beyaz ağırlıklı keten gömlekler bu sezon yeşil, sarı, turuncu renkleriyle yeniden yorumlanıyor. Düz ve kareli yüzde 100 pamuktan üretilen gömlekler, kullanılan ipin ince isçiliğinden ötürü keten görünümüne bürünüyor ve erkeklere şık ve rahat bir kigi2duruş sağlıyor.

Gömleklerin tamamlayıcısı Kiğılı pantolonlar, bu sezon daha da renklendi. Bordodan hardal rengine, sarıdan haki rengine kadar birçok renkle harmanlanan pantolonlar bu sezona özel mavinin ve yeşilin birkaç farklı tonuyla da çalışılarak bu yaza damgasını vurmaya hazırlanıyor. Yüzde 100 pamuk kullanılarak üretilen pantolonlar geniş beden ölçülerinde çalışıldı. Uzun bir aradan sonra bu sezon keten pantolonlarıyla farkını bir kez daha ortaya koyacak olan Kiğılı, bu yaz erkeklerin vazgeçilmezi olacak. ✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe