Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Romantik sonbahar gelinleri için büyüleyici tasarımlar

Monako Prensesi Grace Kelly ve First Lady Jacqueline Kennedy gibi pek çok ünlü stil ikonuna hazırladığı kostüm ve tasarımlarla adını mod...


Monako Prensesi Grace Kelly ve First Lady Jacqueline Kennedy gibi pek çok ünlü stil ikonuna hazırladığı kostüm ve tasarımlarla adını moda tarihine altın harflerle yazdıran Oleg Cassini, kızıl renkli yapraklarla süslenmiş romantik sonbahar düğünleri için büyüleyici birçok gelinlik sunuyor. Oleg Cassini’nin romantizmi doruklara çıkaran modelleri kendini prenses gibi hissetmek isteyen sonbahar gelinlerini bekliyor.

Sonbaharın gelinleri düğün hazırlıklarına başladı bile. Koleksiyonları tüm dünyada 400’den fazla mağazada bulunan Oleg Cassini sonbahar gelinlerine özel birbirinden büyüleyici gelinlikler sunuyor. Kızıl renkli yapraklarla süslenmiş romantik bir sonbahar düğününde kendinizi prenses gibi hissetmenizi sağlayacak birçok tasarımı Oleg Cassi’de bulabilirsiniz.



Gelin adaylarının hayallerini süsleyen gelinlik markası Oleg Cassini’nin romantizmi doruklara çıkaran tamamı dantel kaplamalı gelinlikleri ve tül dekolteli modelleri düğününüzde rüya gibi görünmenizi sağlıyor. Tül ve dantelin bir arada kullanıldığı balo stili gelinlikler, gümüş ve altın işlemelerle süslenen göz kamaştırıcı modeller ise, görkemli kapalı alanlarda gerçekleşecek düğünlerin vazgeçilmezi oluyor. Zarif işlemeler ve üç boyutlu çiçek aplikeler ya da minik fiyonklarla hareketlendirilen A kesim tasarımlar gelin adaylarını adeta birer prensese dönüştürmek için tasarlanmış. Tül kaplama vücudu saran deniz kızı modelindeki gelinlikler de koleksiyonun öne çıkan stilleri arasında yer alıyor.

Her şey hayallerindeki gibi olsun isteyen gelin adayları Oleg Cassini’nin 2014 koleksiyonundaki sayısız seçenek arasından kendilerini gerçek bir prensese dönüştürecek modeli seçebilir. Oleg Cassini sizi büyülü dünyasına davet ediyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi