Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Ceket koleksiyonu yaz enerjisi veriyor

Farklı çizgisi, kalitesi ve hayatın özel yönlerinden esinlenen kumaşlarıyla prestijli şıklığın tek adresi Abdullah Kiğılı, özel ceket kole...

Farklı çizgisi, kalitesi ve hayatın özel yönlerinden esinlenen kumaşlarıyla prestijli şıklığın tek adresi Abdullah Kiğılı, özel ceket koleksiyonuyla bu yaza damgasını vuracak. Abdullah Kiğılı’nın rengarenk ceket koleksiyonu bu yıl kusursuz şıklığınızın tek adresi olacak.

Giyimine önem veren erkeklerin tercihi Abdullah Kiğılı, orijinal tasarımları ve seçkin ürünleriyle dikkatleri üzerine topluyor. Erkeklerin vazgeçemediği ürünler arasında yer alan ceketlerde ise yaza uygun tasarımlar ve renkler göze çarpıyor.

İtalyan yüzde 100 yün kumaşların usta ellerde işlenmesiyle erkeklerin şıklığını tamamlayan Abdullah Kiğılı ceketler, düz ve ekose desenlerde renkli bir koleksiyona sahip. Grinin ve siyahın zarifliğinden mavinin dinlendirici tonlarına, yeşil, sarı, mor ve bordo gibi yaz mevsiminin enerjisini yansıtan renklere kadar geniş renk seçeneklerinde çalışılan ceketler Abdullah Kiğılı erkeğinin şıklığına şıklık katacak. Yüzde 100 keten ve keten karışımlı ekose kumaşlarla hazırlanan ceket koleksiyonu yazın enerjisi ile yeniden yorumlanarak erkeklerin beğenisine sunuluyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi