Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Colın’s şehirli erkek imajını yeniden yazıyor

Rahatlık ve şıklığı bir arada sunan geniş ürün yelpazesiyle öne çıkan Colın’s, 2013 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda kendini yenileyen, eğlence...

Rahatlık ve şıklığı bir arada sunan geniş ürün yelpazesiyle öne çıkan Colın’s, 2013 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda kendini yenileyen, eğlenceli, rengârenk stilleri ile erkek modasında bildiklerinizi rafa kaldırıyor.

Colın’s, 2013 İlkbahar/Yaz Erkek Koleksiyonunda yenilikçi bakış açısıyla ışıltılı ve modern bir dünyanın kapılarını açıyor. İlkbahar/Yaz sezonunda doğanın uyanışına tanık olurken şehrin dinamizmine ayak uydurabileceğiniz COLIN’S, Erkek Koleksiyonu yenilikçi ve stil sahibi erkekler için tasarımlarıyla göz dolduruyor. COLIN’S jean koleksiyonu bu yıl çoğunlukla regular ve slim fitlere ağırlık veriyor. Arkası renkli denimler genellikle yaz için ince ağırlıkta düşünülmüş erkek denim ürünleri, zengin renk seçeneği ile sunuluyor. Koyudan açığa indigonun tüm renkleri ve raw, yıpratmasız, hafif ve ağır yıpratmalı olarak geniş bir skalada sunulan jeanler özellikle vintage yıkamalarla göz dolduruyor. 3D’nin yıkama efekti olarak kullanıldığı jeanler yaşadığımız döneme tamamen uyum sağlıyor.

ERKEK JEAN’İNDE DETAY HER ŞEY DEMEKTİR

Detaylar ile farklı bir hale getirilen ve kişiye özel hissi veren Colin’s denim koleksiyonunda ceplerde red selvag şeritler kullanılarak oluşturulan detaylar ilk göze çarpanlar oluyor. Kumaşın tersinden biyelere yer verildiği ve farklı kumaşlarla kombinlerin yapıldığı ürünlerde COLIN’S farkının ortaya konulduğu vintage etiketler jeanlerinizin eşsiz olmasını sağlıyor.

COLIN’S İLE ŞIK BİR YAZIN KAPILARI ARALANIYOR!

Colın’s 2013 İlkbahar/Yaz Erkek Koleksiyonuyla doğanın kalbinden modernliğe doğru, natürel ve iddialı detaylarla kendini yenileyen bir tasarım yolculuğuna çıkarıyor. Şıklığından ödün vermeyen erkekler, Colın’s 2013 İlkbahar/Yaz Erkek Koleksiyonu ile bu sezonda da iddialı bir duruş sergiliyor.

Campus, Urban, Simplicity, Holiday Shop, Go Ivy, City Smart, olmak üzere 6 ana temadan oluşan 2013 İlkbahar/Yaz Erkek Koleksiyonu, Colın’s’in modern ve dinamik ruhu ile bütünlük kazanıyor. Koleksiyonda denim pantolonlardan deri ceketlere, keten pantolon ve gömleklerden ekose desenli gömleklere, tişörtlerden nondenim şortlara, chinolara kadar uzanan geniş ürün yelpazesiyle günün her saatine uygun alternatifler sunuluyor. Colın’s erkekleri, şıklıklarını ayakkabı, saat ve zengin aksesuar seçenekleriyle tamamlıyor.

Colın’s 2013 İlkbahar/Yaz Erkek Koleksiyonunun genç ve spor giyimden hoşlanan erkekler için hazırlanan “Campus” temasında, sezonun popüler renklerinden dark navy, green, of white, grey melange, oranj, safran, yellow naturel bir skala oluşturuyor. Salaş ve ütü gerektirmeyen bu temada, parça boya nondenim şortlar yazın hitleri arasında yer alacak. Kolej temalı, blok çizgili ve yıkama efektli tişörtler de bu temanın önemli parçalarından.

Sokağın asi ruhunu üzerinize taşıyan “Urban” temasıyla da günümüzün popüler müziklerinden esinlenerek Indigo navy, anthracite, siyah ve of white renklerinin öne çıktığı bir tema hazırlanmış. Bu temada deri ceketler ve kirli efektli denim pantolonlar vazgeçilmez kombinler arasında yer alıyor.

“Simplicity” teması ile rahat, cool ve casual bir görünüm hedeflenirken of white, brown, green, brick, navy ve baharat tonları temada öne çıkıyor. Klasik görünümlü modeller, ufak detaylarda kombin kumaş ve aksesuar kullanımı ile birlikte zengin bir görüntüye kavuşuyor. Klasikleşmiş keten gömlek ve pantolonlar bu temanın önemli parçalarını oluşturuyor.

Yazın sıcağında kendinizi rahat ve hafif hissedeceğiniz “Holiday Shop” teması ise yaz tatiline çıkarken yanınıza alacağınız tüm seçenekleri bir arada bulunduruyor. “Holiday Shop” temasıyla Colın’s, metraj baskılar, tril tril kumaşlar ile renkli ve eğlenceli bir yaz vadediyor.

Colın’s’in “GO IVY” teması ise gençler ve kendini genç hissedenler için hazırlandı. Dikkat çekici ve farklı bir görüntüye sahip olmak isteyenler için hazırlanan bu temada ütü gerektirmeyen, büyük grafik desenli, salaş ve canlı tasarımlar yer alıyor.

Metropol şıklığını yansıtan “City Smart” teması, cool ve enerjik seçenekleriyle hareketli şehir yaşantısı ile uyum sağlıyor. Coral red, rink ve sax blue bu temanın flash renklerini oluştururken, black, white, navy, cobalt navy, sky blue ve gri tonları da koleksiyonda sunuluyor. Likralı kumaşlar ve daha sofistike tuşeler ise koleksiyonun en önemli özelliklerinden. Mini pötikareler, metraj şal desen gibi sezon trendleri ile Colın’s herkesin kendini rahat hissetmesini amaç ediniyor. ✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe