Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Erkek Ayakkabı Modasında Sağlık ve Şıklığın Adı King Paolo

King Paolo ayakkabıları klima teknolojisi ve modaya yön veren modelleriyle yeni sezona iddialı giriyor. Modayı yakından takip eden erkekle...

King Paolo ayakkabıları klima teknolojisi ve modaya yön veren modelleriyle yeni sezona iddialı giriyor. Modayı yakından takip eden erkeklerin tercihi olan ayakkabılar, farklı renkleri ve şık tasarımı ile moda tutkunlarının gözdesi oluyor.

Yeni sezonun yaklaşmasıyla beraber ayakkabılar da kıyafetler ile birlikte değişime ayak uyduruyor. Şık kombinasyonların tamamlayıcısı ayakkabılarına bir yenisini daha eklemek isteyen erkeklerin ilk tercihi King Paolo oluyor. Rahatlığı ve şıklığı bir arada sunan King Paolo klimalı ayakkabıları sezonun en şık modellerini bir arada bulunduyor.

King Paolo, yeni koleksiyonunda kahve ve krem tonlarının ayrı ayrı ya da bir arada kullanıldığı modelleri erkek moda severlerin beğenisine sunuyor. Düz ya da bağcıklı alternatif sunan ayakkabılar spor görünümüyle her tarz kıyafete uyum sağlıyor.

King Paolo klimalı ayakkabılar yüzde 100 deriden oluşuyor. Böylelikle ayaklarda nem ve bakteri oluşumunu engelliyor, anotomik tabanıyla gün içerisinde ayaklarınızın ağrımasını önlüyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe