Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Erkek modasına uygun trendler

Lee®, bu sonbahar kış sezonunda da erkeklere rahat, asi ve stil sahibi; kimi zaman yalın, kimi zaman iddialı görünümler sunuyor. Erkek mod...

Lee®, bu sonbahar kış sezonunda da erkeklere rahat, asi ve stil sahibi; kimi zaman yalın, kimi zaman iddialı görünümler sunuyor. Erkek modasına ve genel beğeniye uygun trendler ve renkler Lee® ile yeniden hayat buluyor.

Artık daha cesur, daha kendine özgü ‘erkek tarzı’ yaratmak isteyen erkekler koleksiyonda bulunan parçalarla stilini ortaya koyuyor. Çünkü biliyorlar ki eğer Lee® erkeği yaparsa, herkes yapar!

SİLUETLER
Bu kadar efsanevi denimleri nasıl mı kombinleyeceksiniz? Lee® sonbahar kış koleksiyonundaki ürünler, yaratıcılığınızı arttırma da en büyük yardımcınız…

Farklı renklerdeki Western gömlekler, şal yakalı hırkalar, kalın denizci mavisi yününden yapılmış, balıkçı örgüsü kazaklar, yuvarlak yakalı turuncu ve gri gibi renklerde sweatshirtler ve tek cepli, dökümlü gibi alternatifleri bulunan tişörtler ile denim yıkamalarına tezat oluşturacak ve tarzınızı yukarıya taşıyacak kilit parçaları bu koleksiyonda bulacaksınız.

Stilinize son dokunuşu ise geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi bu sonbahar-kış sezonunda da sonbaharda puf yelekler, kışın parkalar veriyor.

DENIM DEYİNCE…
‘Luke’ yine, yeniden…
Lee®, tasarım ekibi tarafından geçtiğimiz sezon yeniden yorumlanan Luke, bu sezonda da yeni renkleriyle vazgeçilmez… Comfort Strech özelliğiyle erkeklere hareket özelliği sağlayan Luke, sezonda farklı yıkamalarıyla dikkat çekiyor.

Koleksiyonda bulunan diğer iddialı denimlerden ‘Chase’ ve ‘Daren’ ise vintage görünümüyle değer kazanırken, maviden vazgeçemeyen denim severler bedene sıkı oturan ve paça kıvrımlarından patlayan beyazlarıyla, neşeli mavi tondaki dar kesim ‘Indigo’ denimini gardıroplarına ekliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe