Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Polo sporunun zarafeti U.S. Polo Assn. ile ailece şehre taşınıyor

Tam 125 yıldır Polo sporundan ilham alarak spor şıklığa yeni bir boyut kazandıran ve modern hayatın ihtiyaçlarını ön plana alan U.S. Polo ...

Tam 125 yıldır Polo sporundan ilham alarak spor şıklığa yeni bir boyut kazandıran ve modern hayatın ihtiyaçlarını ön plana alan U.S. Polo Assn., sonbahara hazır. U.S. Polo Assn.’nin kadın, erkek ve çocuk Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda asil bir zarafet, şıklık ve rahatlığın yanı sıra dikkat çekiyor.

Retro ve rahat modeller ile kombinlenen koleksiyon, markanın kurumsal renkleri; lacivert, kırmızı ve beyazın yanı sıra bordo, indigo tonları, koyu yeşil renkleri ile öne çıkıyor. Koleksiyon hayatın her anında şık ve rahat olmayı tercih edenlerin vazgeçilmezi oluyor.

Tüm dünyada 2015 yılında 125. yılını kutlayacak olan U.S. Polo Assn.’nin 2014-2015 Sonbahar- Kış Koleksiyonu raflardaki yerini aldı. Koleksiyonun teması North American Cup, Amerika’nın kuzeyindeki prestijli polo kulübünden ilham alıyor. Kadın, erkek ve çocuklar için hazırlanan tasarımlar, polo sporunun şıklığını şehirli sokaklara taşıyor. Koleksiyonda yer alan tüm modeller; hafta sonu, işte veya özel davetlerde, çocuklar için ise hem gündelik hem de okula uygun alternatiflerle konforundan ve şıklığından vazgeçemeyenler için yaşamın her alanında eşlik etmek üzere tasarlandı. Sezonun trendi indigo tonlarını ve ekru, krem, bordo, koyu yeşil gibi renklerini, polo sporunun klasik renkleri ile bir araya getiren koleksiyonda retro ve rahat modeller dikkat çekiyor. Koleksiyonda yün, keten, koton karışımı kumaşlar kullanılıyor. U.S. Polo Assn., renkleri ve armasıyla polo sporunun ruhunu yansıtırken yün-koton gibi sıcacık doğal dokularla sizi mevsime hazırlıyor.

Sonbaharda Kadınlara Sportif Şıklık
U.S. Polo Assn.’nin North American Cup temalı kadın koleksiyonunda, kendinden şal desenli, puantiyeli ve çiçekli denim gömlekler öne çıkıyor. Gömlekler, taş işlemelerle daha feminen bir görünüm kazanıyor.

Sezonda ekose sevenler için de seçenekler bulunuyor. Saç örgüsü V yaka basic triko kazaklar, avcı modelleri, saç örgü ve polo sporunun desenini çağrıştıran zarif sepet örgü triko kazaklar, dökümlü triko kazak ve hırkalar serin sonbahar ve kış günlerinin en sıcak ve şık formülünü oluşturuyor. İnce fitilli kadife pantolonlar ve U.S. Polo Assn. klasiği olarak her sezon güncellenerek sunulan renkli lima pantolonlar da kadınlara rahat bir şıklık sağlıyor. Kadın Koleksiyonu’ndaki üzerinde at üzengisinden desenler olan tunik formundaki kazaklar, hem ofiste, hem de hafta sonunda giymek için ideal bir seçenek oluyor. Trikolara, yine aynı desenlerde ipeksi dokuda fularlar eşlik ediyor.

U.S. Polo Assn.’nin 2014-2015 Sonbahar-Kış Koleksiyonu soğuk havalarda içleri ısıtacak pançolar ve kapitone ceketler ile de dikkat çekiyor. Koleksiyon, çanta, ayakkabı, kemer, eldiven, bere, atkı ve ipek fular gibi aksesuarlarla tamamlanıyor.

Erkek Koleksiyonunda konforlu şıklık
U.S. Polo Assn.’nin erkek koleksiyonunda markayla özdeşleşen Oxford gömlekler, V yaka koton trikolarla bir araya geliyor. Koleksiyonda spor bir şıklık isteyenler için sweatshirt’ler, seçkin bir görünüm isteyen erkekler için blazer ceket seçenekleri yer alıyor. Fitilli kadife, kanvas ve denim pantolonlar, farklı renk alternatifleriyle erkeklerin kombinlerinin tamamlayıcısı oluyor. Triko hırkalar, kaşe kabanlar ve kazaklar, kolej yıllarını anımsatıyor. Kapitone montlar ise serin havalara ayrı bir şıklık katıyor.


Kız çocuklarına frambuaz kırmızısı, erkek çocuklara gece mavisi
U.S. Polo Assn.’nin çocuk koleksiyonu ile minikler de en az büyükler kadar şık oluyor. Kız çocuklarında frambuaz kırmızısı öne çıkıyor, lacivert ve krem rengiyle birlikte kullanılıyor. Koleksiyonun ana teması olan North Cup’ın çiçekleri, mint, pembe, somon ve pudra renkleriyle minik kızların şıklığına şıklık katıyor. Kıyafetlerde yer alan dantel detaylar, sonbahar temasını yansıtıyor.

Kolej havalı triko hırkalar, sweatshirt’ler ve yelekler erkek çocuklarını minik birer beyefendiye dönüştürüyor. Erkek çocuk koleksiyonunda lacivert, kırmızı ve beyazın yanı sıra gece mavisi de ön plana çıkıyor. Ekose trikolar, V yaka saç örgüsü triko kazaklar, denim pantolonlar ile büyük bir uyum sergiliyor.

Çekimler İngiltere’de yapıldı
U.S. Polo’nun için 2 gün süren yeni sezon çekimlerinde 6 yetişkin, 4 çocuk manken kullanıldı. 2015 yılında 125. yılını kutlayacak ve geçmişinden ilham alan marka, North American Cup temalı koleksiyon çekimini, polo sporunun tarihinde önemli bir geçiş noktası olan, Amerika’nın polo sporunu aldığı ülkede, İngiltere’de gerçekleştirdi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

1 yorum

  1. Selma Casanlı8 Ağustos 2014 11:12

    U.S. Polo Assn.’nin kadın, erkek ve çocuk Sonbahar-Kış Koleksiyonu hakkında yazınızı ve resimleri çok beğendim. V-Marka adım adım trend olma yolunda ilerliyor:) Tebrik ederim.

    YanıtlaSil

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi
Bumerang - Yazarkafe