Page Nav

HIDE
GRID_STYLE
FALSE
HIDE_BLOG

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son yazılar:

latest

Rahat Kumaşlar Şık Detaylar ile Bir Araya Geldi

Büyük beden koleksiyonları ile kullanıcıların beğenisini toplayan DeFacto’nun Akdeniz şıklığını rahatlıkla harmanladığı 2014 – 2015 Sonbah...

Büyük beden koleksiyonları ile kullanıcıların beğenisini toplayan DeFacto’nun Akdeniz şıklığını rahatlıkla harmanladığı 2014 – 2015 Sonbahar – Kış Casual Plus serisi mağazalarda yerini aldı. Yeni sezon trendlerinin dikkat çektiği koleksiyonda, leopar, yılan gibi hayvan desenlerinin yanında pastel tonlarda çiçek motifleri, varak baskılar, ışıltılar, payetler ve dantel detaylar öne çıkıyor.


DeFacto’nun moda tutkunu büyük beden kadınlar için hazırladığı DeFacto Casual Plus Koleksiyonu, 2014-15 Sonbahar-Kış sezonunda da rahat kesimleri ve trendy modelleriyle dikkat çekiyor.

Her modeli büyük beden kadınların vücut ölçülerine ve ihtiyaçlarına göre tasarlanan koleksiyonda, farklı desen ve modellerde örme bluzlar, body ve tunikler kadınların şıklığına şıklık katarken, birbiriyle kombinlenebilecek tasarımlar da hayatlarını kolaylaştırıyor.

Örme, yumuşak ve esnek kumaştan yapılan tayt ve pantolonlara leopar, yılan derisi desenleri, pastel tonlarda çiçek motifleri, varak baskılar ve dantel detaylı ürünler eşlik ediyor.

Büyük beden kadınların kıyafetler içinde kendilerini rahat ve aynı zamanda şık hissetmeleri için hazırlanan koleksiyonun renk paletinde siyah, gri, melanj ve bordo öne çıkarken parlak baskılar, taşlar ve ışıtılı payetler koleksiyona canlılık katıyor.

Sezonun trendlerini büyük beden ürünlerine taşıyan DeFacto, Casual Plus Koleksiyonu’nu Brezilya Tasarım Ofisi’nde Türk kadınlarının fiziksel özelliklerine göre özel olarak tasarlattı.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Hiç yorum yok

Yorumları ve haberlerinizi bizimle paylaşınız

Sosyal Sorumluluk Projesi